26 / 04 / 2024

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı projesi

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı projesi

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Ankara'da 19 arsa ve 2 iş yeri satılacak! 

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da yer alan 19 arsa ve 2 iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara'da yer alan 19 arsa ile 2 dükkan ve 1 konutu satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yeni stadyum yapılacak mı?

Ankara'daki 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımının ardından yeni bir stadyum yapımına başlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nihat Yeşil'den Ankara 19 Mayıs Stadı eleştirisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, yeni 19 Mayıs Stadını TBMM’ye taşıdı...

Ankara'ya 19 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Güdül'e yaptığı ziyaretler sırasında Ankara'da 19 millet bahçesinin inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık 95 taşınmaz!

Ankara Keçiören, Altındağ, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 95 taşınmaz 19 milyon 60 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

Ankara'da 19 bin 670 riskli yapı yenilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara’da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da toplam 19 bin 670 riskli yapının yenilenmesi planlanıyor.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı projesi Haberi

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı projesi

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadının 2 yılda tamamlanması hedefleniyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre; 1992'den bu yana Ankara Başkent olmasına rağmen milli maça ev sahipliği yapmadı. Geçtiğimiz günlerde yeni yapılması planlanan stadyumla ilgili detaylar belli oluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na "Bu stadyumu bir an evvel tamamlayalım bitirelim" talimatı vermesi üzerine proje çalışmaları hızlandı. Müjdeyi AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan verdi. Ceylan, "1936 yılında yapılan bu stad birçok mücadeleye ev sahipliği yapmıştı. Geçen yıl deprem dayanıksızlığından dolayı yıkıldı. Onun yerine bir stadyum yapılması planlandı. Son safhaya getirildi. 35 bin kapasiteli bir stadyum yapılacak. Şu anda proje aşamasında.

İKİ YIL...