28 / 03 / 2024

ankara yeni mahalle imar planı değişikliği

ankara yeni mahalle imar planı değişikliği

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Mahallesi ile Yuva, Yakacık ve İhdas mevkiilerindeki ada ve parsellerin uygulama imar planı değişikliği ve parselasyon planlarının askıya çıkarıldığını duyurdu.

Yenimahalle'de imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Yenimahalle'deki imar planı değişikliği İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asıldı

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Ankara Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye 5 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Sincan ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alan 5 arsayı 26 milyon 837 bin 860 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bilecik Bozüyük'te 8.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ankara 21. İcra Dairesi, Bilecik ili, Bozüyük ilçesi, Yeni Mahalle, 355 ada 52 parselde yer alan gayrimenkulleri 8 milyon 345 bin 500 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

ankara yeni mahalle imar planı değişikliği Haberi

ankara yeni mahalle imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, ilçedeki Mehmet Akif Mahallesi ile Yuva, Yakacık ve İhdas mevkiilerinde bulunan ada ve parsellerin uygulama imar planı değişikliği ve parselasyon planlarının askıya çıkarıldığını açıkladı. 


Yeni Mahalle Belediyesi'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanı şöyle;


8451 ada 1 parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

8260/1-1


—————


Eski 44269 ada 1, Yeni 63806 ada 5 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

8261/1-1


—————


Belediye Encümenimizin 03.07.2014 gün ve 1080/1925 sayılı kararı ve Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 24.07.2014 gün ve 2092/4076 sayılı kararı ile onaylanan 84270/2 nolu parselasyon planı, Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır. İlgililere ilan olunur.

Mevki: Mehmet Akif Mahallesi

Ada: 62060

Parsel: 1

8262/1-1

—————

Belediye Encümenimizin 24.07.2014...