19 / 04 / 2024

ankarada ofis alanları

ankarada ofis alanları

Ankara'nın çanak şeklinde bir gelişim izlemesi ve zamanla belirli bir bölgeye sıkışıp kalmasından dolayı Eskişehir Yolu ve çevresi yeni gelişim aksı oldu. Ankara, özellikle son dönemlerde hızla gelişen bu bölgeye doğru genişledi...

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Ofis alanları küçülüyor mu?

Fortune 500'ün CEO'ları pandemiyle birlikte değişen ofis şartlarını ve yeni trendleri değerlendirdi. CEO'ların yüzde 7'si daha fazla ofis alanına ihtiyaç duyacağına vurgu yaptı. 

Esnek ofis alanlarına ilgi arttı!

Salgın döneminde uzaktan çalışma sisteminin hayata girmesiyle ofis alanlarında değişim başladı. Ofislere geri dönmeye başlayan şirketler hibrit çalışma alanları yaygınlaştı.

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Ofis pazarı sil baştan değişiyor!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun 6'ncı toplantısı gerçekleştirildi. toplantıda, ofis alanlarında pandeminin de etkisiyle hızlanan değişim konuşuldu.

Ofis alanları yeniden tasarlandı!

Bir yandan pandemiyi bir tasarım yenileme fırsatına dönüştürmeyi, sağlıklı, çevreci, ergonomik, yeni normale uygun çalışma alanları yaratmayı amaçlayanlar, diğer yanda da, ufak değişikliklerle pandemiye uygun ofis uyarlamalarına gidenler bulunuyor.

Ofis pazarında kartlar yeniden karıldı!

Pandemi süreci ile birlikte şirketlerin evden çalışmaya başlaması, ofis pazarında kartların yeniden karılmasına neden oldu. Artık büyük ofis alanlarında çalışma dönemi sona erdi. Ancak evden çalışmaya geçilmesine rağmen şirketler ofis alanlarından vazgeçmiyor.

Ofis pazarı COVID-19'un etkisinde geçti!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapore göre, ofis kullanıcılarının büyük kısmı yarı zamanlı fiziken ofisten çalışmayı ve buna bağlı olarak ofis alanlarının optimizasyonunu değerlendirmeye başladı.

Ofis pazarında kiralama talebi artacak!

Ofis pazarında pazarlık usulüyle satış dönemi başladı. Buna göre, avantajlı kiralama paketleri sunabilen mal sahiplerinin ofis alanları daha hızlı kiralanıyor.

RE/MAX Beta Ataşehir bugün açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında çalışmalarını sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıkladı. RE/MAX bu kapsamda yeni ofis alanlarını geliştiriyor.

RE/MAX Beta yarın açılacak!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıkladı. RE/MAX bu kapsamda yeni ofis alanlarını geliştiriyor.

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

ankarada ofis alanları Haberi

ankarada ofis alanları

Eskişehir Yolu aksı, birçok kamu kuruluşu, üniversite ve hastanenin yer alması nedeniyle ofis sektörü tarafından tercih edilen bir bölge haline geldi.


Ankara'nın çanak şeklinde bir gelişim izlemesi ve zamanla belirli bir bölgeye sıkışıp kalmasından dolayı Eskişehir Yolu ve çevresi yeni gelişim aksı oldu. Ankara, özellikle son dönemlerde hızla gelişen bu bölgeye doğru genişledi. Kamu kuruluşu, üniversite ve hastanenin yer alması ofis sektörünü de buraya yönlendirdi. Türkiye Sınayi Kalkınma Bankası Gayrimenkul Değerleme Ankara Şube Yöneticisi Derya Alan Erdem, 2010 ve 2011 yılları süresince, Eskişehir Yolu üzerinde A sınıfı ofis talebinin artmaya başlaması sonucunda Kızılay, Gaziosmanpaşa ve çevresindeki ofislerin cazibesini yitirdiğini söyledi. Erdem, 2012 ve 2013 yılında ise birçok kamu binasının bu aksa yönelmesi ve gündeme oturan metro inşaatının da yeniden başlaması...