25 / 04 / 2024

ankarada ticaret binası yapım işi

ankarada ticaret binası yapım işi

Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ticaret ve sosyal tesis binası yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle 26 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 165 takvim günüdür...

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 130 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 992 Ada, 1 Parselde yer alan eski Şetat Ticaret Merkezi binasını 129 milyon 766 bin TL'ye icradan satıyor...

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 140 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Şetat Ticaret Merkezi binasını 140 milyon TL'ye satışa çıkardı...

Ankara Ticaret Bakanlığı binası için 3 yılda 70 milyon TL kira ödendi!

Ankara Söğütözü’ndeki Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon TL kira ödendiği belirtildi. Kamu 2018'de bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Ankara Ticaret Bakanlığı binasının 3 yıllık kirası 70 milyon TL!

Ankara Söğütözü’nde yer alan Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon lira kira ödendiği ortaya çıktı. Kamu 2018 yılında bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Antakya’da mit binasının çevresi yeniden imara açıldı!

Antakya’da, Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın çevresi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararı ile özel güvenlik alanından çıkarılıp yeniden imara açıldı.

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

YUNTAŞ Akgedik'teki fabrika binasını 7.9 milyon TL'ye satıyor!

YUNTAŞ Beton Elemanları Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Yunusemre Akgesik'teki fabrika binasını ihale ile satışa sunuyor...

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

ankarada ticaret binası yapım işi Haberi

ankarada ticaret binası yapım işi


Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden Ankara'da ticaret ve sosyal tesis binası yapım işi ihalesi  26 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. 


İlanın detayı için