25 / 04 / 2024

ant riva fiyatları

ant riva fiyatları

ANT YAPI tarafından hayata geçirilen,Beykoz ilçesine bağlı RİVA da kalan son 10 villa sahiplerini bekliyor. Ant Riva Beykoz Konutları'nda fiyatlar 674 bin dolar ile 990 bin dolar arasında değişiyor...

Ant Riva Beykoz Evleri'nde maksimum 990 bin dolara!

Dolar kurunun 1,50 olarak sabitlendiği Antriva projesinde villalar 674 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Antriva'da 611 bin dolara villa! Hemen teslim!

Ant Yapı Antriva'da hemen teslim villaların fiyatları 611 bin dolardan başlıyor... Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019!

Düşler Vadisi Riva lansman fiyatları Ocak 2019 haberimizde yer alıyor. Projenin ilk etabında 509 adet villa bulunuyor.

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla!

Düşler Vadisi Riva'da yıl sonuna kadar lansman fiyatlarıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları!

Emlak Konut ve Yılmaz İnşaat güvencesiyle sarı kırmızılı takımın Riva'da arsanında inşa edilen Düşler Vadisi'nde satışlar devam ediyor. Peki Emlak Konut Riva Düşler Vadisi fiyatları ne kadardan başlıyor?

Düşler Vadisi Riva fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da satışlar başladı. Peki Düşler Vadisi Riva fiyatları ne kadar?

Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva'da yer alan arsası üzerinde inşa ettiği Düşler Vadisi Riva projesi satışa çıktı. Peki Galatasaray Riva projesi fiyatları ne kadar?

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Yılmaz İnşaat projesi olan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Projenin ilk etabındaki 509 adet villanın alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva villa fiyatları...

Düşler Vadisi Riva fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor...

Riva ve Florya'daki konut fiyatlarına Galatasaray dopingi!

Dursun Özbek yönetimi, genel kuruldan Riva ve Florya’daki arsaların geliştirilmesi için yetki aldı. Uzmanlar yapılacak projelerle Riva’da fiyatların 2017’de yüzde 50 artacağını belirtiyor. Dairelerin dolarla satıldığı Florya’da ise fiyatların önümüzdeki yıl yüzde 10 artacağı öngörülüyor.

Kidstown Riva Beykoz fiyatları!

Kidstown Riva Beykoz Evleri Eyfel Yapı tarafından inşa ediliyor. Kidstown Riva Beykoz fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Ant Yapı Antriva'da son 2 villa! Hemen teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Riva'da Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Projede ki villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor.

Riva Hills Rezidans fiyatları!

Eyfel Yapı imzası hayata geçirilen Riva Hills'te satışlar devam ediyor. Proje teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Riva Hills Rezidans fiyatları haberimizde bulunuyor.

ant riva fiyatları Haberi

ant riva fiyatları


ANT YAPI tarafından hayata geçirilen,Beykoz ilçesine bağlı RİVA da kalan son 10 villa sahiplerini bekliyor. 99 villadan oluşan projede yaşam başladı.




Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne sadece 20 dakika mesafede olan projede,açık kapalı yüzme havuzu,fitness,sauna,kafeteryanın yanı sıra,kır kahvesi,basket,voleybol sahası,tenis kortu,çocuk oyun alanları bulunuyor.