25 / 04 / 2024

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi

Yılmaz İnşaat projesi olan Düşler Vadisi Riva satışa çıktı. Projenin ilk etabındaki 509 adet villanın alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Düşler Vadisi Riva villa fiyatları...



Düşler Vadisi Riva satışa çıktı.  Yılmaz İnşaat  imzası ile hayata geçirilen dev proje Galatasaray'ın Riva'daki arazisi üzerinde konumlanıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa ediliyor.

Etap etap inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesinin ilk etabındaki 509 adet villa satışa çıkarıldı. Projedeki villaların alanları 152 metrekare ile 396 metrekare arasında değişiyor. 

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları ne kadar?

Düşler Vadisi Riva villa fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor ve değişiyor. Projede satışa çıkarılan villalar natamam şeklinde yapılacak. Konut alıcısının tercihine göre (ince işçilik için) istediği paketi satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak.

Düşler Vadisi Riva projesi konum olarak 3. Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip. 


Tel: 444 68 01
Web: http://www.duslervadisiriva.com/


projeye sor



Geri Dön