27 / 04 / 2024

ant yapı antteras teslim tarihi

ant yapı antteras teslim tarihi

Antteras Beylerbeyi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alan Antteras Evleri kapsamında konutlar 2015 senesi içinde sahiplerine teslim edilecek

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Ant Yapı, Antteras'ta 2. etap başlıyor!

Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor Ant Yapı, Antteras projesiyle Beylerbeyi sırtlarından Boğaz manzarası sunuyor. Projenin bir diğer özelliği ise Türkiye'de ilk defa verilen Yeşil Bina sertifikası, ÇEDBİK-Konut'a sahip olması.

Ant Yapı Antteras'ta teslimler başladı!

Beylerbeyi sırtlarında, İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Antteras evlerinde teslimatlar başladı. Ant Yapı Dostları’nın büyük bir ilgiyle karşıladığı Antteras projesi, ileri teknolojiyle geleneksel konut sıcaklığını birleştiriyor.

Ant Yapı projelerinde son durum!

Antteras projesinde ev sahiplerine teslimler Haziran ayı sonunda başlıyor. Haziran ve Temmuz aylarında Ant Yapı'daki yenilikler, şantiyeleri ve şirketlerideki son gelişmeler şöyle:

Mehmet Okay Ant Yapı ekibini anlattı!

Mehmet Okay, 2015'te teslim edilmesi gereken Antteras ve Antasya projelerinde büyük bir tempo ile çalışan Ant Yapı ekibini bir hikaye ile anlattı.

Ant Yapı dolar kurunu 1,98'de sabitledi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 1,98 TL’den sabitledi. Antteras projesinde ise inşaat halen sürüyor, teslimler 2015 Haziran sonunda gerçekleşecek.

Ant Yapı Antasya Residence'ta 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 380 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Ant Yapı Antriva'da son 3 villa! 972 bin dolara!

Ant Yapı Antriva'da yer alan villalardan satışı devam eden villaların fiyatları 972 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan villalardan son 3 tanesinin satışı devam ediyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da fiyatlar 380 bin liradan başlıyor!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans'da yer alan dairelerin fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

99 müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi Ant Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın satışı devam ediyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

ant yapı antteras teslim tarihi Haberi

ant yapı antteras teslim tarihi

Antteras projesi, Beylerbeyi'nde inşa ediliyor. Antteras Beylerbeyi satış ofisi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Antteras Beylerbeyi kapsamında 134 konut yer alıyor. Antteras Beylerbeyi projesi, Ant Yapı tarafından yükseliyor. 




Antteras Beylerbeyi satılık daire tipleri: 

A blokta 

435 metrekare 5+1 alt dubleks, 

324 metrekare 4+1 üst dubleks; 


C blokta 

373 metrekare 5+1 alt dubleks, 

251 metrekare 4+1 üst dubleks; 


D blokta 

189-263 metrekare aralığında 3+1 daireler, 

187 metrekare 2+1 üst dubleks, 

247 metrekare 4+1 üst dubleks konutlardan oluşuyor. 


Antteras Beylerbeyi ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Antteras Beylerbeyi teslimleri 2015 senesinde yapılacak. 


Antteras Beylerbeyi kapsamında basketbol sahası, güvenlik, oyun alanları, futbol sahası, fitness center ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Antteras Beylerbeyi satış ofisi adres: Saray Mah. Akçakoca...