24 / 04 / 2024

Ant Yapı londra projeleri

Ant Yapı londra projeleri

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

Ant Yapı Londra'da konut üretecek!

Ant Yapı, Rusya'da 4 proje için sözleşme yaparken; Londra'da da konut üretecek. Bugüne kadar toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde inşaat yapan şirket, yurtiçinde de yeni projelerin hazırlığında.

Ant Yapı İngiltere'deki altıncı projesine başlıyor!

Ant Yapı, Londra'da lüks konut projesi Park Modern'in inşası için yüz milyon sterlin kontrat bedelli bir anlaşma imzaladı.

Ant Yapı Londra’daki 100 milyon sterlinlik projesine başlıyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı, Londra’da 100 milyon sterlin kontrat bedelli Park Modern projesinin sözleşmesine imza attı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Ant Yapı Londra'daki projelerine hızla devam ediyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Ant Yapı'dan İngiltere'de 5 milyon poundluk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

Ant Yapı Londra 20-22 Eaton Place için start aldı!

Ant Yapı 20-22 Eaton Place için start aldı. 13 Eaton Place projesimim hemen karşısında yer alan 20- 22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek.

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik" dedi. Okay, İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladıklarını açıkladı.

Ant Yapı gözünü Londra ve Miami'ye dikti!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay "Londra'da daha fazla taahhüt işiyle beraber proje geliştirmeyi hedefliyoruz. Amerika-Miami'de kurduğumuz şirket ile de taahhüt işlerine, bu yeni pazarda başlamak da bir başka yeni yıl hedefimiz" dedi.

Ant Yapı Londra projesine Mart'ta başlayacak!

Dünyanın en iyi 250 müteahhidi arasında yer alan Ant Yapı, yeni projeler için anlaşma imzalamaya devam ediyor.

Ant Yapı yüzünü Batı'ya döndü!

Dünyanın sayılı müteahhit şirketleri arasında yer alan Ant Yapı, yüzünü Batı’ya döndü. Rusya ve Türkmenistan’da işler yapan Ant Yapı’nın yeni durağı Londra oldu.

Ant Yapı, Buckingham Sarayı’na komşu proje yapacak!

Ant Yapı’nın yeni imzaladığı sözleşmeler arasında bir de Londra projesi bulunuyor. Londra’da ilk kez iş yapacak olan şirket, Buckingham Sarayı’na komşu ‘super prime’ bir konut projesine imzasını atacak.

Ant Yapı londra projeleri Haberi

Ant Yapı londra projeleri

20-22 Eaton Place için start aldık. Bu proje de, Londra’da başlattığımız Belgravia Gate ile aynı prestijli bölgede, İngiliz başkentinin en nezih semti Belgravia’da, bu kez de kentin en pahalı gayrimenkullerini içinde bulundurmasıyla tanınan Eaton Place’da yer alıyor. 13 Eaton Place projemizin hemen karşısında yer alan 20- 

22 Eaton Place, Londra’ya özgü “town house” diye tabir edilen iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek 6 adet modern lüks daireden oluşuyor. Proje, toplam olarak 1500 metrekarelik bir alana sahip. Ant Yapı olarak projenin tüm fit-out işlerini biz üstlenmiş durumdayız. Toplam geliştirme değeri 50 milyon pound olan gayrimenkulde bizim kontratımız 5 milyon pound’a ulaşıyor. Bitiş tarihi bu yılın Ağustos ayında. Ant Yapı olarak 7 aylık bir çalışma maratonuna adım atmış...