30 / 03 / 2024

Ant Yapı ümraniye fiyat

Ant Yapı ümraniye fiyat

Anadolu Yakası’nda Antrium, Ant Orman ve Ant Riva gibi birbirinden iddialı projeler gerçekleştiren konut sektörünün “mütevazı” şirketi Ant Yapı, bir grubun Ümraniye Tepeüstü’ndeki arsası için dün el sıkıştı...

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

ANT Yapı Ümraniye'ye 600 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ümraniye’ye ilk yatırımlarım 1999 yılında yaptıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ümraniye’de bugüne kadar yaklaşık 600 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 1500 konut yaptık. Yeni projelere de sıcak bakıyoruz” dedi.

Ant Yapı Ümraniye'deki Antmono projesine başlıyor!

Ant Yapı, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ümraniye’de, Hacegan hatıra ormanının yanı başında tek bloktan oluşan Antmono projesine başlıyor. Antmono, 11 kat ve toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Ant Yapı bugüne kadar 4.5 milyar dolarlık proje gerçekleştirdi!

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı, 617 dairelik Antasya Residence'ın teslimlerine başladı!

Ant Yapı'nın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında konumlanan Antasya Residence projesinde sona gelindi. Örnek dairelerde ve Residence'ın tüm dairelerinde Grohe ürünleri tercih edildi

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemelerle! 400 bin TL'ye!

Fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteren dairelerden meydana gelen Ant Yapı Ümraniye Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Ant Yapı Antasya Residence projesi 2015 yılı Ekim ayında tamamlanacak!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki yenilikçi projesi Antasya Residence hızla ilerliyor. Dairelerimizin yarısından fazlasının satışı, Ant Yapı dostlarımızın ilgisiyle gerçekleşmiş durumda. Projenin tümüyle bitmesi 2015 yılı Ekim ayında gerçekleşecek.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da fiyatlar 380 bin liradan başlıyor!

42 katlı tek blok halinde yükselen Antasya Rezidans projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ant Yapı Antasya Rezidans'da yer alan dairelerin fiyatları 380 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antriva projesinde 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

99 müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva projesi Ant Yapı imzasıyla hayata geçiyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Rezidans'da 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ant Yapı Antasya Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antriva'da 972 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Son 3 villa!

Ant Yapı Antriva projesinde yer alan son 3 villanın satışı devam ediyor. Ant Yapı Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı ümraniye fiyat Haberi

Ant Yapı ümraniye fiyat

Anadolu Yakası’nda Antrium, Ant Orman ve Ant Riva gibi birbirinden iddialı projeler gerçekleştiren konut sektörünün “mütevazı” şirketi  Ant Yapı, bir grubun Ümraniye Tepeüstü’ndeki arsası için dün el sıkıştı. Toplamda 300 bin metrekarelik arsada 550 residence, AVM ve ofis inşa edilecek. Yılın son çeyreğinde başlanacak projenin 2016 yılında bitirilmesi planlanıyor.


Antrium’a komşu parselde gerçekleştirilecek proje tamamlandığında bulunduğu lokasyonun ilk miks projesi olacak.


Rusya’da Avrasya’nın en yüksek binalarını inşa eden Ant Yapı geçtiğimiz günlerde Üsküdar Küplüce’de hayata geçireceği Antteras projesinin temelini attı.


Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.


Emlakkulisi.com özel...