25 / 04 / 2024

ant yapıdan ofis projesi

ant yapıdan ofis projesi

Konut projeleriyle adından söz ettiren Ant Yapı yeni bir proje için kolları sıvadı. Çamlıca'da yükselecek olan Çamlıca Ünalan Ofis/Residence projesi ile ilgili henüz kesinleşmiş pek bilgi yok. Ancak projenin önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor...

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

"Galataport işçi eylemi haberleri" hakkında açıklama yapan Ant Yapı açıklamasında, "Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir" denildi...

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

Ant Yapı'dan İngiltere'ye 45 milyon Pound'luk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Şirket İngiltere'nin Maryleybone bölgesinde 45 milyon Pound değerindeki Harcourt House konut projesini 19 ayda teslim etmeyi planlıyor...

Ant Yapı'dan konutta indirim kampanyasına destek!

Ant Yapı, teslime hazır iki projesi ile “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek veriyor...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Ant Yapı'dan Londra'ya Apex House projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı, 17 bin metrekare arsa alanına sahip 163 konutluk Apex House projesini tasarlayacak ve inşa edecek. Projenin 29 aylık bir sürede tamamlanması öngörülüyor.

Ant Yapı'dan İngiltere'de 5 milyon poundluk yeni proje!

Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

Ant Yapı'dan Moskova'ya 31,1 milyon dolarlık proje!

Ant Yapı'nın Moskova projelerinden Bolşevik İş Merkezi 31,1 milyon dolar değerinde. Bolşevik İş Merkezi, panoramik geniş pencereleri ve ileri rekonstrüksiyon teknolojisiyle de dikkat çekiyor.

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik" dedi. Okay, İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladıklarını açıkladı.

ant yapıdan ofis projesi Haberi

ant yapıdan ofis projesi

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Çamlıca'da yer alacak Çamlıca Ünalan Ofis/Residence projesi ile ilgili henüz mimari karar aşamasında.

Yapım aşamasında olan proje; 35 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Tamamen iş merkezlerinden meydana gelmesi planlanan projede 100 adet stüdyo daire yer alacak.

Çamlıca Ünalan Ofis/Residence Projesinin sosyal yaşam alanları içerisinde açık ve kapalı spor alanları ile sosyal tesislerin bulunması planlanıyor.


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

İnkılap Mah. Küçüksu Cad. Akçakoca Sok.
No : 12 34768 Ümraniye - İstanbul / TÜRKİYE

ANT YAPI Tel: +90 216 630 67 67
Satış Tel: +90 216 630 68 68
Faks: +90 216 632 56 40
E-Mail: [email protected]

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

...