29 / 03 / 2024

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı ile Radisson’dan yeni işbirliği!

Ant Yapı, Bodrum’un cennet köşesi Aspat’ta hayata geçirdiği gurur projesi Anthaven için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection Resort&SPA ile anlaşma imzaladı...



Dünya markası, “Türkiye’nin St. Tropez’i” diye nitelediği Aspat’taki Anthaven projesinin tamamlanmasıyla 2021 yılında faaliyete geçecek. Ant Yapı EQ Dergi'de yer alan habere göre; Ant Yapı’nın 5 yıldızlı butik otel konsepti ile hayata geçireceği Radisson Collection Resort&Spa Bodrum, 10 bin metrekare büyüklüğünde bir alanda 120 odası ile hizmet verecek.

Seçkin Hizmet Anlayışı

Ant Yapı’nın Bodrum Aspat’taki yeni Liman&Konut Kompleksi Anthaven Aspat bir kuyumcunun hassasiyetiyle ince ince hayat bulurken dünyada sadece Kopenhag, Edinburg, Stockholm, Kuveyt, Belgrad, Roma, Londra, Gürcistan, Riyad ve Umman’da bulunan Radisson Collection, Ege Denizi’nin panoramik manzarasına açılan 120 lüks oda ve süit ile hizmet verecek. Birinci sınıf eğlence tesisleri, 1.150 metrekarelik bir spa, kapalı ve açık yüzme havuzları ve özel kumlu plaja doğrudan erişim imkânı içerecek. Konuklar, akşam yemeği için teras restoranda, ister şık bir atmosferde ister yıldızların altında dünya mutfağının seçkin lezzetlerini tadabilecekler. Radisson Collection Resort&Spa, Bodrum, Bodrum’un 12 km batısında ve Milas-Bodrum Uluslararası Havaalanı’na sadece 46 km uzaklıkta. Misafirler, dünyanın yedi harikasından biri olan Halikarnassos antik kentindeki Bodrum Kalesi’nden Türbesi’ne kadar bölgenin zengin kültürel mirasının tanıklık ederken geceleri de Bodrum’un enerjik gece hayatında yılın tüm stresinden arınabilecekler.


Geri Dön