23 / 04 / 2024

Antakya OSB firmalar

Antakya OSB firmalar

Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) tarafından sanayicilerin hizmetine sunulan 100 adet parselden tamamı yatırımcılara tahsis edildi. Bu parsellerin üzerinde Mayıs 2019 tarihi itibariyle 74 tesis üretimde, 15 işletme inşaat aşamasında 11 fabrika ise proje safhasında...

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Antakya OSB'deki parsellerin kaçı yatırımcılara tahsis edildi?

Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) tarafından sanayicilerin hizmetine sunulan 100 adet parselden tamamı yatırımcılara tahsis edildi. Bu parsellerin üzerinde Mayıs 2019 tarihi itibariyle 74 tesis üretimde, 15 işletme inşaat aşamasında 11 fabrika ise proje safhasında...

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

İkitelli OSB için yeni yer isteniyor!

Yüzde 80 doluluk oranının bulunduğu İkitelli OSB'de firmalar büyümekte güçlük çekiyorlar. Firmaların büyümeleri için İkitelli OSB'ye yeni yer tahsis edilmesi isteniyor. 

Yatırımcılar OSB sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Tahsin Kabaali: Yatırım yapmamak ülkeye ihanettir!

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bafra Karma ve Medikal OSB’de çalışmalar tam gaz!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, OSB Müdürü Mustafa Reis ile birlikte yatırımcı firmaların Bafra Karma ve Medikal OSB’de devam eden inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundular.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Antalya OSB'ye 44 yeni sanayi parseli eklendi!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi,söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildird

Antalya OSB büyümeye devam ediyor!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi, söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildir

Antakya OSB firmalar Haberi

Antakya OSB firmalar

Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) konum olarak Hatay Havaalanı’na 12 km, Reyhanlı Cilvegözü Sınır Kapısı’na 48 km., İskenderun Limanı’na 35 km., İskenderun Demir Çelik Fabrikası’na 54 km., Yumurtalık Serbest Bölgesi’ne ise 70 km. mesafede yer alıyor. Bölgenin özellikle ihracata yönelik yatırımlarda hammadde ve mamul akışını sağlayacak mükemmel bir kavşakta yer aldığını söyleyen AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, Capital’in Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşu, istihdamı, ihracatı ve hizmetleri hakkındaki sorularını yanıtladı:

Antakya OSB'nin yapısı nedir? Büyüme hacminizden bahseder misiniz?
OSB 1995 yılında yüzde 50’si Hatay İl Özel İdaresi, yüzde 50’si Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO)’nın ortaklığıyla 152 hektar alanda kuruldu. 2001 yılında ilk tahsislerin yapıldığı bölgede 2009 yılında 3’te l’i oranında üretim yapan yatırımcıların yönetimin yarısını; Temmuz 2011’de 3’te...