25 / 04 / 2024

Antalya Altın Portakal Yat Limanı ne zaman açılıyor

Antalya Altın Portakal Yat Limanı ne zaman açılıyor

Dünyada sadece Dubai ’de bir benzeri bulunan yat limanı, görseli ile büyük hayranık uyandırdı. Türkiye’de eşi olmayan proje ile Antalya önemli bir cazibe merkezine daha kavuşacak.

FED öncesi gram altın, çeyrek altın kaç lira? İşte son dakika altın fiyatları!

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni güne 1917 dolardan başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte merak edilenler...

Ons altın 1.800 dolara yaklaştı! Gram altın 900 liranın altına düşer mi?

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın devam eden müzakerelerin etkisi ile güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları düşüyor...

Geçtiğimiz hafta 2 bin dolar seviyelerini geçen altının onsu yeni haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 1974 dolardan işlem gören altının onsu şu dakikalarda kaç dolar?

Altının onsu sert düştü!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Peki bugün altının onsu ne kadar?

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Antalya zirve sonrasında yön değiştiren ons altın tekrar 2 bin dolar oldu. Şu dakikalarda 1992 dolardan işlem gören ons altın, yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak?

Ons altın yön arayışında: Düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 2 bin dolar seviyelerine ulaştıktan sonra dün düşüşe geçti. Sabah güne 1979 dolardan başlayan ons altın kapanışa doğru Antalya zirvesi sonrasında atak yaprak tekrar 2 bin dolar seviyesine yükseldi. Peki bugün altının onsu kaç dolar?

Altın güç topluyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün sabahki 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Ons altın dün kapanışa doğru Antalya zirve sonrasında yön değiştirdi ve tekrar 2 bin dolar seviyelerine çıktı. Peki haftanın son işlem gününde altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 11 Mart 2022 altın fiyatları..

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Dün 2 bin doları geçen altının onsu güne 1979 dolarla başladı. Antalya zirvesi sonrasında ise altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları başta olmak üzere piyasalar hareketlendi. Son dakika altın fiyatları...

Piyasalar alev aldı! Antalya zirvesi sonrası dolar, petrol, altın yükselişe geçti!

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirvesinin ardından ufukta henüz barış olmadığı için piyasalar tersine döndü. Altının ons fiyatı 1.976 dolardan 2000 doların üzerine çıktı. Dolar 15 lira seviyesine yükselirken Avrupa borsalarında kayıplar yüzde 2'yi aştı...

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Antalya Altın Portakal Yat Limanı ne zaman açılıyor Haberi

Antalya Altın Portakal Yat Limanı ne zaman açılıyor

Dubai’deki palmiyenin bir benzeri de Antalya’ya geliyor. Türkiye’de eşi olmayan proje ile Antalya önemli bir cazibe merkezine daha kavuşacak. Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan’ın yeni projesi büyük ilgi çekti. Bakan Lütfi Elvan’ın Antalya için dev projeleri açıkladığı lansmanda ilk kez görücüye çıkan yat limanı Antalya’nın simgesi olan portakal şeklinde tasarlandı. İsmi de Altın Portakal olarak belirlendi. Hazırlanan tasarıma göre yat limanına havadan bakıldığında portakal tasarımı görülecek. Limanın kara ile bağlantısı sadece yoldan ibaret olacak. 


ER TESPİTİ YAPILDI


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya Muratpaşa açıklarında yapılması planlanan Altın Portakal Yat Limanı ve Lara bölgesinde planlanan kruvaziyer limanı için yer tespiti çalışmalarında bulundu. Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Dr.Özkan Poyraz, Deniz ve İçsular Genel Müdür Mehdi Gönülalçak ile...