26 / 04 / 2024

Antalya Arena nerede

Antalya Arena nerede

Antalyaspor’un gelecek haftadan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadyumu, gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Arena ne zaman açılacak?

ANTALYASPOR Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Statta resmi devir işlemlerinin tamamlanmasından sonra stadın açılması için Futbol Federasyonu'na başvurulacak.

Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı!

Dünyada kendi enerjisini üreten en büyük stat olacak olan Antalya Arena'da ilk denemeler yapıldı. Silindirik biçimli stadın 10 bin 200 metrekarelik çatısında 5 bin 400 adet güneş paneli ve 60 adet inverter ünitesi kuruldu.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Aspendos Arena’nın arazisi yeniden mahkemelik oldu!

Antalya Serik'te belediyenin mühürlenen ve kaçak yapılaşma sebebiyle verdiği para cezası ve yıkım kararları, mahkeme tarafından da onaylanan Aspendos Arena'nın yer aldığı arazi, yeniden mahkemelik oldu. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Antalya Arena nerede Haberi

Antalya Arena nerede

Antalyaspor’un gelecek haftadan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadyumu, gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Cem Oğuz’un yaptığı açıklamaya göre, stadyumun teslimatının 192 gün gecikmesi sebebiyle yüklenici firmanın 7 milyon 626 bin TL para cezası yaptırımı ile karşı karşıya olduğunu söyledi.


İhale şartnamesine göre 14 Nisan 2015 tarihinde yapımının tamamlanması ve teslim edilmesi gereken stadyum, bu gecikmeyle günlük 40 bin TL’ye varan gecikme cezası ile karşı karşıya kaldı.


Cem Oğuz, “İhale şartnamesine göre her geciken gün için sözleşme bedelinin on binde beşi oranında gecikme cezası uygulanması hükmü bulunuyor. Geciken her gün için bu tutar 39.720 TL yapıyor. İhale kanununa göre bu cezanın uygulanması gerekir.” dedi.


Stadyumu yapan Akay İnşaat’ın proje müdürü Yaşar Aydın ise bu cezayı yalanlayarak,...