26 / 04 / 2024

antalya avm projeleri

antalya avm projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "5 yıllık belediye başkanlığım dönemimde benim tarafımdan desteklenen herhangi bir AVM projesi yoktur. AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım" dedi.

Antalya Kent Konseyi Yürütme Kurulu: AVM kararı geri çekilsin!

Antalya Kent Konseyi Yürütme Kurulu' nca basına yapılan açıklama ile geçtiğimiz günlerde Antalya Büyükşehir meclisinde onaylanan AVM ile ilgili kararın geri çekilmesi istendi. Kurul, ' AVM kararı geri çekilsin ' dedi...

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Agora Antalya AVM bugün açılıyor!

Agora Antalya Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bugün Antalya'da açılıyor.  Adını antik çağdaki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen 'Agora'dan alan AVM, Antalyalılar ile bugün buluşacak. 

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Mark Antalya AVM’deki restoranlar toplam 20 milyon liraya satışta!

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya AVM’deki mekanlar TMSF tarafından satılıyor. Mekanların toplam satış bedeli 20 milyon lira.

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

antalya avm projeleri Haberi

antalya avm projeleri


Başkan Akaydın meslek odaları başkanları ve Akdeniz Sanayi esnafıyla buluştu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Akdeniz Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "5 yıllık belediye başkanlığım dönemimde benim tarafımdan desteklenen herhangi bir AVM projesi yoktur. AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ile birlikte AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve meslek odaları başkanları ile bir araya geldi. Sevimçok, yerel siyasetin esnaf için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Antalya sokaklarında güzellik varsa, huzur varsa, güvenlik varsa, çeşitlilik, aktivite varsa, bu öncelikli esnafımıza yansıyor. Başkan Akaydın, 5 yılda haklı olduğumuz davalarda ve diğer konularda elinden geldiğince bize destek verdi. AVM'ler konusunda da...