24 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın: AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım!

Mustafa Akaydın: AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "5 yıllık belediye başkanlığım dönemimde benim tarafımdan desteklenen herhangi bir AVM projesi yoktur. AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım" dedi.




Başkan Akaydın meslek odaları başkanları ve Akdeniz Sanayi esnafıyla buluştu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ile Akdeniz Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "5 yıllık belediye başkanlığım dönemimde benim tarafımdan desteklenen herhangi bir AVM projesi yoktur. AVM'lerin şehir merkezine yapılmasına karşıyım" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ile birlikte AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve meslek odaları başkanları ile bir araya geldi. Sevimçok, yerel siyasetin esnaf için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Antalya sokaklarında güzellik varsa, huzur varsa, güvenlik varsa, çeşitlilik, aktivite varsa, bu öncelikli esnafımıza yansıyor. Başkan Akaydın, 5 yılda haklı olduğumuz davalarda ve diğer konularda elinden geldiğince bize destek verdi. AVM'ler konusunda da görüşlerinin bizimle paralel olduğunu biliyoruz" diye konuştu. AESOB Başkanı Sevimçok daha sonra Başkan Akaydın'a esnafın sorunları ve istekleri ile ilgili bir dosya verdi.

Esnafın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akaydın, "Politikacı olarak en çok iletişim kurduğumuz, el sıkıştığımız kesim esnaf. Antalya genelinde 125 bin esnaf var. Bölge bölge sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için çalışıyoruz" dedi.




Gerçek Gündem


Geri Dön