20 / 04 / 2024

Antalya belediye satışı

Antalya belediye satışı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni dönemde satış furyasına başladı. Belediye tarafından Doğu Garajı dahil farklı bölgelerde çok sayıda arsa ve iş yeri satışa sunuldu.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya'da satılık iş yeri!

Demre Belediye Başkanlığı Antalya Demre Beymelek'te yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Sur Yapı Vitrin Antalya satışta! 48 ay vade fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Vitrin Antalya projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye'deki konutlara akın ettiler! 

Türkiye'de 2022'de yabancılara yapılan konut satışı önceki seneye göre yüzde 15,2 artarak rekora ulaştı. 2022 yılında Ruslar Türkiye'de konuta akın ederken, Antalya'da satılan her üç konuttan biri yabancılar tarafından alındı. İşte ayrıntılar...

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Antalya'da satılık 8 gayrimenkul! 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkul 97 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Antalya'da kira bedelleri 3 kat arttı! Yabancıların yeni gözdesi!

En gözde tatil beldesi Antalya'da emlak piyasası hareketlendi. Rus ve Ukraynalı vatandaşların en çok tercih ettiği tatil beldesinde konut satışları arttı. Şubat ayında Antalya'da satılan evlerin dörtte birini Ruslar ve Ukraynalılar aldı. İşte detaylar...

Antalya Kepez'de 2 bin 289 metrekarelik akaryakıt istasyonu 21.2 milyon TL'ye icradan! 

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt servis istasyonu ve mağazalarını satıyor...

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Antalya belediye satışı Haberi

Antalya belediye satışı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni döneme satış furyasıyla başladı. Seçim sonrasında borç edebiyatına başlayan CHP'li Başkan Muhittin Böcek, bölgede tespit edilen arsaları satıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; henüz genel sekreter ataması olmayan ve çalışmalara tam anlamıyla başlanmayan Büyükşehir Belediyesi'nde satış için bu kadar acele edilmesi tartışmalara neden oldu.

HAZIRLIKSIZ İHALELER

Yapılan hazırlıksız ihalenin göstergesi ise Alanya ilçesinde satışa çıkan arazilerden birinin mezarlık çıkması oldu. Mahmutseydi Mahallesi'nde satışı gerçekleştirilen arsanın mezarlık olduğunun ortaya çıkmasıyla Büyükşehir Belediyesi satış işlemi iptal edildi.

ALANYA'DA 21 TARLA

Alanya'da 4, Elmalı'da 5, Kumluca'da 6 ve Aksu, Döşemealtı, Konyaaltı, Akseki, Korkuteli ve Serik'te 1'er olmak üzere 21 tarla satışa sunuldu. Bu tarlalardan 4 milyon lira gelir elde edilmesi planlanıyor. İhaleler 4 Temmuz günüğ gerçekleşecek.

AKSU İÇİN ŞAHİN TEPKİSİ

Büyükşehir Belediyesi Doğu...