25 / 04 / 2024

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Demre'de 21 arsa için kura çekildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan 21 arsa için gerçekleşen  'Gecekondu Yasası' kapsamında noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi hizmet binası törenle açıldı!

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi hizmet binası hizmete açıldı. Yapılan açılışa, Başbakan Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu çözülüyor!

Antalya'da kentin Dedeman, Lara, Şirinyalı gibi en lüks mahallerinin bulunduğu Muratpaşa ilçesinin sınırlarında yer alan gecekondu mahallesi Ermenek'te tapu sorunun çözülmesi için son aşamaya geçildi.

Antalya Serik'te hazine arazisinde yer alan ev yıkılacak!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Azaplar Köyü'nde oturan Nuriye Çakal'ın, 42 yıl boyunca oturduğu gecekondu ev, bölgeden yol geçeceği için yıkılacak. Yaşlı kadın sokakta kalacak

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya'nın önemli gecekondu bölgesi olan Kepezaltı Mahallesi'nde bir kahve toplantısına katılan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı "Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Ahatlı, Antalya'nın en prestijli bölgesi oldu!

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan, 6 yıl önce gecekondu yapılaşmasında bir varoş semti iken şimdi temel belediyecilik hizmetleri ve kamu yatırımları sonrasında Antalya’nın en prestijli bölgesi oldu.

Aksa Eneji'nin Antalya santrali gecekondu statüsünde!

Aksa Enerji'nin en büyük değeri olarak elinde tuttuğu Aksa Doğalgaz Santralı'nın ruhsatı yeniden tartışma konusu oldu

Milli Emlak Antalya'da 2 adet arsa satacak

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Antalya Emlak Müdürlüğü 2 adet arsayı satışa çıkardı

HAVAŞ'ın Antalya'daki yeni istasyon binası hizmete girdi

HAVAŞ'ın yenilenen ve ilave yeni bölümlerinden oluşan Antalya İstasyon binası hizmet girdi

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklıklardan Havaş'ın, yenilenen ve ilave yeni bölümlerden oluşan Antalya
İstasyon binası hizmete girdi

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi Haberi

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi

Antalya Demre Belediyesi'nin başlattığı çalışmalarla, Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak. Bölgede iş makineleriyle çalışmalara başlandı.

  

Hürriyet'te yer alan habere göre; Demre Belediyesi'nce Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalarda, daha önce tahsis edilen yaklaşık 500 dekar alanda bulunan arsaların yolları açılıyor. Bir yandan da 7 bin 500 metrekarelik alanda park çalışması başlatıldı. Park alanında yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik yeşil alan oluşturulması için çalışmalara başlandı. Park alanı içerisinde bir seyir terası, gençlik merkezi, kafeterya, çocuk oyun grupları, sonsuzluk yürüyüş yolları, piknik alanları, pergola kameriyeler, basketbol ve voleybol sahası, kaykay alanı, süs havuzu, spor aletleri, otopark ve tuvaletler de yer alacak.

  

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'ni bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Öncelikle...