28 / 03 / 2024

Antalya Defterdarlığından satılık gayrimenkul

Antalya Defterdarlığından satılık gayrimenkul

Antalya Defterdarlığının duyurusuna göre, Manavgat'ın Side Mahallesi' nde bulunan 2 bin 740 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 1 milyon 800 bin lira satış bedeli ile satışa sunuldu...

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy ve Ümraniye'de yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 15 milyon 52 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Edirne Defterdarlığı'ndan satılık bina ihalesi 24 Mayıs'ta!

Edirne Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Yahşifakih Mahallesi'nde yer alan kargir bina satışa sunuluyor. İhale 24 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Çeşme'de 15.6 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

İçinde tarımsal nitelikli alan, turistik tesis ve konut alanlarının bulunduğu toplam 23 parça arsa İzmir Defterdarlığı tarafından satılığa çıkarıldı. Toplam 30 dönümlük arsalardan 20 adedi konut imarına sahip.

Antalya'da devren satılık ilanları arttı!

Ekonomideki kötü gidişin en güzel ispatı "devren satılık" yazıları Antalya esnafı oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Tamamen seçime odaklanma ekonominin adeta uçuruma sürüklenmesine neden oluyor.

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Antalya Defterdarlığından satılık gayrimenkul Haberi

Antalya Defterdarlığından satılık gayrimenkul

Antalya Defterdarlığı, Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde bulunan 2 bin 740 metrekare yüzölçümlü taşınmazı açık teklif usulü ile satışa çıkardı.Antalya Defterdarlığının duyurusuna göre, Manavgat'ın Side Mahallesi'nde bulunan 2 bin 740 metrekare yüzölçümlü taşınmaz, 1 milyon 800 bin lira satış bedeli ile satışa sunuldu.Taşınmaz ihalesi 9 Nisan Çarşamba günü Manavgat Milli Emlak Müdürlüğünde yapılacak. 4'te açık teklif usulü ile  peşin tahsiledildikten sonra geriye kalan bedele 24 ay içerisinde 8 eşit taksitte ödeme imkanı getirildiği, bu taksitlere de aylık yüzde 0,75 faiz uygulandığı kaydedildi. Açıklamada, Hazineye ait taşınmaz malların satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgelerin her türlü vergi, resim ve harçtan istisna olup, satışı yapılan taşınmaz mallar satış tarihini takip eden 5 yıl süre ile emlak vergisine tabi...