29 / 03 / 2024

Antalya dükkan sahipleri kira

Antalya dükkan sahipleri kira

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Mart ayının gelmesiyle binlerce kişi kiralarını yenilecek kiracılar ve ev sahipleri kira artış oranlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.2024 Mart ayı dükkan, iş yeri, konut kira artış oranı belli oldu mu, yüzde kaç? 2024 TÜİK TEFE TÜFE oranları...

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Antalya'da dükkan sahipleri arasında kavga çıktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

Kepez'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık dükkan hissesi!

Antalya 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi, 26314 ada 10 parselde yer alan dükkan hissesini 6 milyon 264 bin 910 TL'ye icradan satıyor...

Kepez Toptancı Hali'nde 98 dükkan satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'de bulunan Toptancı Hali'nde bulunan 98 dükkan açık ihale usulüyle satılıyor.

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Sur Yapı Antalya dükkan satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde yer verilen dükkanlar için ön satış süreci başladı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dükkan satış fiyatları 209 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilecek olan proje için 20 binin üzerinde ön talep alındı...

Sur Yapı Antalya dükkan fiyatları ne kadar? 

Teslimlerinin 2019 yılında yapılması hedeflenen Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı...

Mamak Ticaret Merkezi'nde 40 dükkanın kurası çekildi!

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamında yapımı gerçekleştirilen Ticaret Merkezi'nde, hak sahipleri için inşa edilen 40 dükkanın kurası çekildi.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya dükkan sahipleri kira Haberi

Antalya dükkan sahipleri kira

Antalya'nın Kepez ilçesinde Tuncay T. (38), kendi iş yerinin bulunduğu caddede dükkanı bulunan Volkan Işık'ı (24) kavgada karın boşluğundan bıçakladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; olay, dün saat 23.00 sularında, Düdenbaşı Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Caddesi'nde yaşandı.

Aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Olay sonucunda Tuncay T., Işık'ı karın boşluğundan bıçaklayarak, kaçtı. 

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralanan Işık'ı ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Volkan Işık, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası ara sokaklardan kaççıp, izini kaybettiren Tuncay T.'nin yakalanması için çalışmalar...