16 / 04 / 2024

Antalya Franchise Eurasia

Antalya Franchise Eurasia

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Altın Emlak, Antalya Franchise Eurasia'da!

Türkiye’nin en güçlü emlak zinciri Altın Emlak Antalya Bayilik Fuarı Franchise Expo Eurasia’da kendi işini kurmak isteyen yatırımcılar ve 30 bine yakın ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

Century 21, franchise sayısını 170'in üzerine çıkaracak!

Gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunan Century 21 Türkiye, franchise sayısını yıl sonuna kadar 170'in üzerine çıkarmayı hedefliyor. Şirket, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Antalya ve Bursa gibi büyük şehirlerde de franchise verecek

Finike Körfezi'ne Eurasia Adası kurulacak!

Turizmin yükselen değeri Antalya'nın Finike İlçesi çılgın bir projeye ev sahipliği yapacak. Dubai'deki Palmiye Adası benzeri tesisler, Finike Körfezi'ne kurulacak. Projenin mimarı Metin Hepgüler, Finike Körfezi'nde yapılması planlanan Eurasia Adası ile il

DKNY Jeans franchise veriyor

çelet Holding, DKNY Jeans markası için, franchise vermeye başladı. DKNY Jeans, yeni franchise'lar için özellikle Eskişehir, İzmir, Antalya, Adana gibi şehirlere öncelik verecek

Antalya Vacide Özman Konakları'nda 70 bin Euro'ya!

Antalya Konyaaltı'nda hayata geçirilen Vacide Özman Konakları'nda fiyatlar 70 bin Euro'dan başlıyor

Antalya Franchise Eurasia Haberi

Antalya Franchise Eurasia

1998 yılında kurulan Altın Emlak, Türkiye’nin n köklü altyapısına sahip olup uzmanlığı kamu kuruluşlarından onaylı em köklü emlak zinciridir. Milli Eğitim Bakanlığınca yetkili kılınmış tek franchise zinciri de olan Altın Emlak, tanınan bu yetki ile bugün piyasadaki binlerce emlakçıyı da eğitim vermiş, sektörün gelişimine katkıda bulunmuştur. Ofislerinin personelden hukuka, eğitimden pazarlamaya kadar tüm ihtiyaçlarına merkezden anında yanıt verebilen Altın Emlak, Türkiye’nin en gelişmiş network ağına sahip lider franchise zinciridir. Yeni açılacak şubeler için öncelik verilecek iller şu şekilde sıralanıyor: İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa, Samsun ve Trabzon. Bir Altın Emlak şubesi için en az 40 metrekarelik bir işyeri gerekiyor. İşyeri mutlaka merkezi bir konumda ya da ana arterlere çok yakın mesafede olmak zorunda.


Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı, Arı...