20 / 04 / 2024

antalya jeotermal arsa

antalya jeotermal arsa

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da bulunan 6 jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular ruhsat sahalarını ihaleye çıkarıyor. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

antalya jeotermal arsa Haberi

antalya jeotermal arsa

JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR RUHSAT SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR


Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:

1 - İhale Konusu İşler:


5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi hükümleri kapsamında, aşağıda bilgileri verilen Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Ruhsat sahalarının, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.


Geçici Teminat=Muhammen bedelin %3’ü

3 - İhale Şartname ve Eklerinin:

a) Alınacağı Yer                                        :  Antalya Valiliği-Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Antalya Valiliği Ek Hizmet Binası YİKOB...