19 / 04 / 2024

Antalya Kepezaltı ve Santral kentsel dönüşüm

Antalya Kepezaltı ve Santral kentsel dönüşüm

Hasan Subaşı: "Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Kepezaltı Santral’de 19 bin konut inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Kepezaltı ve Santral mahallelerinde 1 milyon 319 bin metrekare alanda 19 bin konut inşa ediliyor'' dedi.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Antalya'nın kentsel dönüşüm ana planı hazırlanmalı!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD), İnşaat Sektörü Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Anntalya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Balcı, ''Antalya'da “kentsel dönüşüm ana planı” hazırlanmasına ihtiyaç vardır” diye konuştu.

Antalya'da 15 bin konut dönüşecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Kepezaltı ve Santral mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Elmas, bölgede 15 bin konut dönüşeceğini söyledi.

Antalya Kepezaltı ve Santral kentsel dönüşüm Haberi

Antalya Kepezaltı ve Santral kentsel dönüşüm

Antalya'nın önemli gecekondu bölgesi olan Kepezaltı Mahallesi'nde bir kahve toplantısına katılan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı. Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir dedi. Subaşı. Bütünşehir Yasası'nın çözüm üretemediğini belirterek. Bu yasa ile yerel yönetimlerin işi zor dedi. 


Kepezaltı Mahallesi Muhtarı Yusuf Küçükkaya, Santral mahallesi Muhtarı Bahri Çetin ile Kepezaltı Mahallesinde oturan eski Sendikacı Musa Şimşek. Şoförler Odası eski Başkanı Süleyman Uyar ile mahalle halkının katıldığı Yörük Kahvesindeki toplantıda konuşan Hasan Subaşı, yeni Bütünşehir Yasası ile mahalle statüsüne giren köylerle, belde ve ilçelere hizmetin zorlaştığına dikkat çekerek, şunları söyledi:


Yeni Yasa ile Büyükşehir'in işi zorlaştı. Ulaşım ve altyapı hizmetlerinin tek elde toplanması güzel, ama 10...