29 / 03 / 2024

Antalya Sarısu kadınlar plajı

Antalya Sarısu kadınlar plajı

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Sarısu Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılıyor!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu’daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran’da "Yaza Merhaba" partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Antalya'ya kadınlar plajı yapılıyor!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili, Menderes Türel, kent merkezinde Sarısu Mesire Alanı 'nda hayata geçirdikleri 'Kadınlar Plajı 'nın bir yenisinin Alanya 'da oluşturulacağını söyledi.

Antalya Sarısu'da kadınlara özel plaj açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Sarısu'da kadınlar plajı açacaklarını söyledi. Herkese ayırt etmeden hizmet etmek zorunda olduklarını belirten Başkan Türel, kentte kadınlar plajı uygulamasının 1930'lu yıllarda da var olduğunu belirtti.

2022 yılında kadınların tercihi Peugeot 308!

Peugeot 308, “Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili” jürisi tarafından “Yılın En İyi Şehirli Otomobili” ödülüne layık görüldü. Peugeot CEO’su Linda Jackson konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

Türkiye'nin yüzde 63'ünü erkekler, yüzde 37'sini kadınlar parselledi!

Türkiye'deki 57 milyon 148 bin 995 bin parselden yüzde 63'ü erkeklerin, yüzde 37'si kadınların üzerine kayıtlı. 

Kadınların inşaat sektöründeki konumu güçleniyor!

Evlerde ve binalarda erkeklere göre çok daha fazla vakit geçiren kadınlar, binaların inşasında henüz arzu edilen düzeyde söz sahibi değiller. 

Konutta Kadınlar Günü kampanyası 2018!

İnşaat firmaları bu yıl da kadınları unutmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kampanyalar hazırladı. İşte kampanya hazırlayan firmalar ve projeleri...

Babacan’dan kadınlar gününe özel Maldivler tatili!

Babacan Holding Kadınlar Günü’ne özel kampanya hazırladı. Holding, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan 8 kadına çift kişilik Maldivler tatili hediye ediyor..

MiaVita Beytepe'den kadınlar günü mesajı!

MiaVita Beytepe projesinde çalışan Mimar Evren Yılmaz ve personel Nurgül Çimen, inşaatın faklı alanlarında emek gösteren kadın emekçilerin kadınlar gününe özel mesaj paylaştı...

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Konut alımında son sözü kadınlar söylüyor!

İntegra Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, gelişen Türkiye ile beraber iş hayatında daha fazla rol almaya başlayan kadınların, ev hayatına da yeterli özeni gösterebilmek adına daha konforlu ve fonksiyonel ev aradığını söyledi..

Kadınlar mı erkekler mi daha çok ev alıyor?

2017 yılına ait konut satış rakamları dün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Peki açıklanan verilere göre en çok kadınlar mı , erkekler mi ev sahibi oldu?

Antalya Sarısu kadınlar plajı Haberi

Antalya Sarısu kadınlar plajı

ANET Yönetim Kurulu Başkam Gökalp Dinçmen, geçen yıl oluşturdukları Kadınlar Plajı'uda farklı farklı yaklaşımlar aldıklarım söyledi. Kadınlar Plajı'um Sarısıf uuu denize döküldüğü 70 bin metrekarelik bir alana kurulduğunu aktaran Diııçmen, plaj yapılmadan önce alanın toprakla kaplı. Jıarabe şeklinde uyuşturucu madde kullananların mekam olduğuna dikkati çekti. İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte alam temizlediklerini ifade eden Dinçmen, Antalya Büyiikşelıir Belediye Başkam Menderes Türel ile birlikte bıı doğanın hazırladığı koy gibi bölümü. Kadınlar Plajı yapmaya karar verdiklerini kaydetti. 



Yüzde 50'si yabancı 

Antalya'da geçmişte de Mermerlide Kadınlar Plajı"ııın bulunduğunu aktaran Dinçmen, "Geçen yıl iki ay gibi kısa süre içinde kadınlarını izm rahatlıkla denize girebileceği, JııızıırLıı ve nezih bir yaşam alam oluşturmaya çalıştık. Bunu da başardık. Çok güzel teveccühler aldık" dedi. Bıı ydki çalışmalarıu ana temasım...