19 / 04 / 2024

Antalya Tekel Deposu atıl

Antalya Tekel Deposu atıl

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Reysaş GYO'nun Antalya'daki deposu 5 seneliğine kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Antalya'daki deposunun çatısına baz istasyonu kurulumu için "TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş." ile şirket arasında 105 bin TL'ye 5 seneliğine kira sözleşmesi imzalandı.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Antalya Tekel Deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı!

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu

Burdur Bucak'taki tütün deposu Teknik Hizmetler Kampüsü'ne dönüştürüldü!

Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Tekel'in tütün deposu olarak kullanılan eski atıl binaları Teknik Hizmetler Kampüsü'ne çevirerek belediye hizmetleri için üretim merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Antalya Aklar'daki su deposu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın Aklar Mahallesi Saklıkent mevkiinde bulunan eski su deposu terfi merkezini 2 milyon 170 bin lira harcayıp, sil baştan yeniledi.

1948 yılında İtalyan sefareti binası tütün deposu olacak!

1948 yılında İstanbul Belediyesi tarafından Konservatuvar binası olarak kullanılması düşünülen, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan, Maçka'daki eski İtalyan sefareti binası Tekel İdaresi'ne devredilerek tütün deposu olarak kullanılacakmış.

Antalya eski Tekel binasının satışında engel kalmadı!

AVM'ye dönüştürüleceği söylenen Eski Tekel Binasının satışına yönelik Danıştay'ın verdiği yürütmeyi durdurma kararı bozuldu. Firmanın faaliyetlerini sürdürmesinde bir engel kalmadı.

Tekel deposu artık Bucak Belediyesi'nin!

Burdur'un Bucak İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bulunan eski tekel depoları Bucak Belediyesi'ne tahsis edildi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla bizzat ilgilendiğini söyleyerek teşekkür etti.

Eski İtalyan Sefarethanesi 1948 yılında tütün deposu olacakmış!

1948 yılında Eski İtalyan Sefarethane binası Maliye Bakanlığı'ndan Tekel İdaresi'ne devredilmiş. Senelerden beri boş duran tarihi bina yaprak tütün deposu yapılması şartıyla Tekel İdaresi'ne devredilmiş.

Antalya Tekel Deposu atıl Haberi

Antalya Tekel Deposu atıl

Antalya kent merkezindeki eski Tekel deposu özelleştirme sonrası atıl kaldı. Bina uyuşturucu bağımlılarının mekanı oldu


Plan tadilatları, satış ihaleleri ve açılan davalarla uzun süredir Antalya gündemini meşgul eden Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki eski Tekel deposu etrafa korku saçmaya başladı. Tam anlamıyla şehrin göbeğinde yer alan bina ve arazisi özelleştirme sonrası Tekel'in bekçisini çekmesi ile madde bağımlılarına kaldı. Yaklaşık 5 dönümlük bir arazide yer alan binanın zemin katı tamamen çöp ve insan dışkısıyla dolu. Üst katlar ise madde bağımlılarının gözlerden uzak uyuşturucu kullandıkları yer haline geldi.


TEHDİT ETMİŞLER

Etiler Mahalle Muhtarı Mehmet Öztürk, mahallelinin korku içinde olduğunu söyledi. Her hafta konuyla ilgili onlarca şikayet aldıklarını anlatan Öztürk, "Madde bağımlıları binayı mesken haline getirdi. Çöp toplayıcıları da buraya sığınıyor. Araziyi otopark olarak kullanan mahalleliye...