25 / 04 / 2024

antalya vizyon projeleri

antalya vizyon projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Menderes Türel: Antalya vizyon projelerle coşacak!

Altınova’ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığını belirten Başkan Menderes Türel, bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Antalya'nın yeni projeleri umutlandırdı!

Antalya İstanbul’dan sonra Türkiye’nin dünya çapındaki ikinci markası. Hakikaten son yıllarda uluslararası standartlarda tesisler açıldı ve çok ciddi anlamda turist çekiyor. Antalya için yeni projeler planlanıyor..

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

antalya vizyon projeleri Haberi

antalya vizyon projeleri

Boğaçay Projesi'nden, Konyaaltı Sahili'ne, Kruvaziyer Liman'dan, Tünektepe Projesi'ne mega projelerle Antalya, dünyanın parlayan yıldızı olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Antalyalıların desteği ile hayal denilen projeleri birer birer başlatan ve gerçekleştiren Başkan Menderes Türel, marka kent Antalya hedefine hızla yaklaşıyor.

Başkan Türel, taşıdığı afet riskiyle Konyaaltı'nı tehdit eden Boğaçayı'nı kente büyük katma değer sağlayacak bir yaşam alanına dönüştürüyor. Antalya'nın çehresini değiştiren Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Park projesi Konyaaltı Sahilini güzelleştirdi. 

Uluslararası İdealkent Ödülleri 2018 ödülünü alan proje kapsamında sahil yaya öncelikli hale getirildi. Konyaaltı Sahili, yemyeşil görüntüsü, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor sahaları, parkları, modern kent mobilyaları, meydanlaı ile yenilendi. Proje kapsamında 30 bin metrekare beton alan yeşil alana dönüştürüldü. 

Antalya'nın günümüz ve gelecek yıllardaki ulaşım problemine kalıcı...