26 / 04 / 2024

antalya YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı

antalya YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı

Antalya'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı', Antalya Expo Center'de dün düzenlenen törenle açıldı. Fuarda Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroglu konuşma yaptı...

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya'da 196.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya'da yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

Antalya'da zemin etüt çalışmaları yetersiz mi?

Deprem kuşağında bulunan Antalya’da yapılaşma sürekli devam ettiği halde 2002’den bu yana bir etüt raporu hazırlanmadığını kaydeden Antalya Kent Konseyi Başkan Vekili Jeoloji Mühendisi Tunç Tarımcı, “Jeoloji çalışmaları yeniden yapılarak tüm kentin imar alanını güncellenmelidir” dedi. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya'da yapılan ihaleler meclis gündeminde!

2015 yılından bu yana Bakanlık tarafından Antalya ilinde yapılan ihaleler meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da yapılaşma azaltılmalı uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Cem Oğuz, "Bundan sonraki yapılaşmada çok dikkat edilmesi gerekiyor. Yapılaşmanın mümkün olduğunca azaltılması gerekiyor" diye açıklama yaptı. 

Mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları Antalya'da yapılacak!

Belge Zorunluluğu kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanı ve Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları Şubat ayı içerisinde Antalya'da yapılacak.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitti!

Antalya’da yapımına başlanılan Finike Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. İnşaatı tamamlanan yatırım açılış için gün sayıyor. 

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Sur Yapı Antalya 2018 daire fiyatları ne kadar?

İlk konut teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Antalya Sur Yapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor...

antalya YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı Haberi

antalya YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı

Antalya'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı', Antalya Expo Center'de dün düzenlenen törenle açıldı Anadolu'nun en büyük yapı fuarı niteliğini taşıyan YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nın açılışında konuşan Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroglu, inşaat sektörünün 200 ayrı sektöre de katkı sağladığını belirterek. İngiltere'de yapılan araştırmaya göre bir ev yapımı için 23 bin parça kullanıldığının belirlendiğini söyledi. 


Fuara katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz ise son 20- 25 yılda restorasyon, inovasyon, şehircilik alanlarında çok Derlendiğini, ancak 20- 25 yılın öncesinde kaybedilenleri yerine getirmek için çok daha fazla çalışılması gerektiğini söyledi. Samsun'da dört dönemdir başkanlık yaptığını belirten Yılmaz şöyle konuştu: "Yaptığımız hatalar hep gözümüzün önüne geliyor. O silüetler şehirde gözümüze çarptığında adeta tokat atarcasına kendini...