26 / 04 / 2024

antalya yeni inşa edilen haller

antalya yeni inşa edilen haller

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Antalya'da evleri yanan vatandaşlar için yeni konutlar inşa edilecek!

Antalya'da meydana gelen yangın sonrası açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yangın nedeniyle kullanılmamaz hale gelen konutlar için yeni evler inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Geleceğin Antalya'sı inşa ediliyor!

Geleceğin Antalyası'nı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği mega projelerle dünya süper ligine çıkmaya hazırlanıyor. Menderes Türel, Boğaçayı, Tünektepe, kruvaziyer liman gibi projelerle kent ekonomisini canlandırarak, on binlerce kişiye yeni istihdam olanakları sunmayı hedefliyor.

Antalya Korkuteli'ne köy konağı inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kent yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Korkuteli'ne yeni bir köy konağı ve muhtar evi inşa edildi.

Antalya'da 4.5 milyar lira değerinde 11 büyük proje inşa ediliyor!

Antalya, yeni yatırımlar için çekim merkezi haline geldi. Şehirde değeri 4.5 milyar lira olan 11 büyük proje inşa ediliyor.

Ordu Turnasuyu'na yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı Turnasuyu Mahallesi’ne yeni bir spor tesisi inşa edecek.

Apple’ın yeni merkezi 5 milyar dolara inşa edildi!

Apple’ın yeni merkezi, ABD’nin California eyaletine bağlı olan Cupertino'da inşa edildi. Yeni merkezin maliyeti 5 milyar dolar olarak açıklandı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa'ya 679 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 679 adet yeni konut inşa edecek.

antalya yeni inşa edilen haller Haberi

antalya yeni inşa edilen haller

Yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle üretim aşamasından itibaren çiftçinin yanında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaş sebze ve meyve sektörünün diğer paydaşlarına da çağdaş ve modern bir hizmet götürebilmek için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, üretim bölgelerinde birbirine çok yakın konumda yer alan halleri birleştirerek çağdaş ve modern hal kompleksleri hayata geçiriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yeni inşa edilen hallerde dükkânların yanı sıra, soğuk hava depoları, laboratuvar, restoran, ibadethane hatta konferans salonu bile mevcut. Çalışmalar sonrasında Antalya’da merkez dahil 24 olan hal sayısı 11’e inecek.

Finike hali hizmete açıldı

İlçelere kurulmaya başlanan modern bölge hallerinin ilki olma özelliğini taşıyan Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi açıldı. Türkiye’nin narenciye deposu olan aynı zamanda da yaş meyve sebze...