25 / 04 / 2024

antalya yurt

antalya yurt

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mostar'da yurt yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam oturumu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkanlığında toplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde öğrenci yurdu yapacak

Çevre Bakanlığı Antalya'ya yurt inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde yapılan 1500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya'da yurt yaptıracak! 117 milyon 247 bin TL'ye!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Antalya Kepez Kültür Mahallesi'nde yurt yaptıracak. Söz konusu işin bedeli 117 milyon 247 bin 276 TL olarak belirlendi. 

Sur Yapı Antalya’da 678 daire daha sahiplerine teslim edildi!

Türkiye’nin dışında tüm dünyada sektöre örnek teşkil eden, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda prestijli ödül alan Sur Yapı Antalya projesinde 678 daire daha sahiplerine teslim edildi...

Sur Yapı Antalya'da yaşam başlıyor!

Dünyanın örnek aldığı proje olan, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda prestijli ödüle sahip olan Sur Yapı Antalya Projesi’nde ilk dairelerin teslimi yapıldı.

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Antalya Büyükşehir'den Mostar'a yurt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik bağı bulunan Bosna Hersek’in Mostar kentine öğrenci yurdu inşa ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden 1.296 kişilik yurt!

Antalya Büyükşehir , Akdeniz Üniversitesi merkez yerleşkesinin yanına toplam bin 296 öğrenci kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu yapacak.

Antalya KNDU projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

YURTİÇİ ve yurtdışında özellikle otel, residance ve konut alanlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan ÂHK Worldwide, Antalya'daki KNDU ismini taşıyan konut projesi ile öne çıkıyor.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mostar'da yurt yapacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı devam oturumu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in başkanlığında toplandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde öğrenci yurdu yapacak

TÜRGEV üniversite olan her şehirde yurt açacak!

TÜRGEV, kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'daki yurtların ardından, diğer şehirlerde ve yurtdışında da yurt açmayı hedefliyor.

Balkan otelleri Antalya'da yenilenecek!

Antalya'da 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Expo Center'da düzenlenecek 26.Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'na, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisi katılacak .

Antalya'ya bin 500 öğrenci kapasiteli yurt yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya'da bin 500 öğrenci kapasiteli yurt yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, öğrenciler için Antalya'da yapılan yurt inşaatının tamamlandığı bildirildi.

antalya yurt Haberi

antalya yurt

Ensar Vakfı’nın düzenlediği ‘5’inci Türkiye Buluşması’ Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Burdur Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve 165 şube temsilcisi katıldı.


Ensar Vakfı’nın yöneticilerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, manevi kalkınma olmadan, maddi kalkınmanın olmayacağının altını çizdi. 15 Temmuz sürecine vurgu yapan Türel, “Bu sene yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi hadisesi maneviyatın en müspet ve en menfi tarafını da gözler önüne sermiştir. Menfi tarafta yüce...