28 / 03 / 2024

Antalyanın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak

Antalyanın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Demre ilçesinde temaslarda bulundu.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Konya'nın o ilçesinde 30 bin liraya imarlı arsa fırsatı! 

Satışa sunduğu imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ankara'nın 2 ilçesi için karar geldi! Dikkat! Bu sabah açıklandı!

Ankara ili Kahramankazan ve Yenimahalle ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi.

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

Ankara'nın 2 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Kalecik ve Çubuk ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması kararı verildi. 

Ankara'nın 4 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Çubuk, Sincan, Polatlı, Güdül ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalyanın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak Haberi

Antalyanın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak

Köşkerler, Beymelek ve Yavu Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Köse, turizmde çalışan teknecileri ziyaret etti. Köse, "Havaalanı, Finike-Demre arasını tünellerle bağlayacağımız karayolu ve kruvaziyer liman projelerini hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


Sabah...