20 / 04 / 2024

Antalyaspor Tesisleri son durum

Antalyaspor Tesisleri son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.

Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Kocaeli Brunga Tesisleri'nde son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Brunga Tesisleri'ni tamamlıyor.

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

Alanyaspor'a yeni tesis!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Tesisleri’nde olduğu gibi Avrupa’nın en iyi tesislerinden birini de Alanyaspor için inşa edeceklerini belirtti.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri son durum Haberi

Antalyaspor Tesisleri son durum

Büyükşehir Belediyesi, 43 milyon 187 bin liraya yaptırdığı Avrupa’nın en kapsamlı spor tesisini Antalyaspor’a devretti.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in ilk döneminde projesi hazırlanan ve arazi tahsisi yapılan ancak aradan geçen dönemde rafa kaldırılan Antalyaspor Tesisleri tamamlandı. 7 Ocak'ta açılışı yapılacak olan ve 43 milyon 187 bin liraya mal olan tesisler düzenlenen törenle, Antalyaspor'a devredildi. Devir imzaları, Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır tarafından atıldı. Devir törenine, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay da katıldı.


BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI

Tesis projesinin 1980'li yıllardan beri hayali olduğunu anlatan Başkan Türel, "En iyi tesis olarak gösterilen İngiltere ve Fransa milli takım kamp tesislerini inceledik. Daha iyisini projelendirdik. 2009'da...