19 / 04 / 2024

Antares AVM kampanyaları

Antares AVM kampanyaları

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara Antares AVM'nin 7. yılı kutlandı!

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

ArenaPark’ta yüzde 70’e varan indirim kampanyaları başladı!

ArenaPark AVM, yüzde 70’e varan indirim kampanyaları ve sürpriz hediyeleriyle bayram alışverişini avantajı dönüştürüyor. ArenaPark, tüm ziyaretçileri rahat rahat alışveriş yapsın diye kapanış saatini Arefe günü 23.00’e aldı

Yalova Özdilek AVM 6. yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı!

Yalova Özdilek AVM, 6. yaşını Çeşitli etkinler ve büyük kampanyalar ile kutladı. Açılış yıl dönümüne özel Canlı müzik ziyafeti, çocuklara özel etkinlikler ve misafirlerimiz ile Yalova Özdilek Yönetimi büyük 6. Yaş günü pastasını birlikte kestiler.

Antares AVM kampanyaları Haberi

Antares AVM kampanyaları

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam eden AVM, Antares Kart ile en çok alışveriş yapan 7 ziyaretçiyi her şey dahil iki gece konaklamalı tatile gönderiyor. Kampanya bugün sona erecek. 


Habertürk...