29 / 03 / 2024

Anthaven örnek ev

Anthaven örnek ev

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kira zammında flaş detay! 

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığına yeni örnek Kağıthane'den geldi. 1 senedir tehdit aldığını ve emekli maaşıyla geçindiğini, kira zammını ödeyemeyeceğini söyleyen yaşlı kadının şikâyetinin ardından, konut sahibi hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ev sahibinden kiraya yüzde 450 zam! Vatandaşlar ikiye bölündü: Bu normal mi, değil mi?

Her geçen gün fahiş kira artışları ile ilgili yeni bir olay yaşanıyor. Borsa Eğitmeni Aykut Korkutata, X sosyal medya hesabından kira artışına ilişkin bir örnek paylaştı. Peki bu duruma ev sahibi ve kiracılar ne dedi? İşte o paylaşım ve yapılan yorumlar... 

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Anthaven'da örnek konutlar hazır!

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Japon mimar ağacın tepesine ev kurdu!

Japonya'da bir mimar kargaları örnek alarak ağacın tepesine konforlu bir ev inşa etti.Hiroshi Nakamura & NAP tasarım şirketinin yaptığı ağaç ev asırlık ağaca herhangi bir yük bindirmiyor.

Konut inşasında üç tip örnek bulunuyor!

Volkswagen Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre konut inşasında belirgin üç tip örnek bulunuyor. Bunlar örnek ev, çifte ev ve katmanlı ev olarak ayrıştırılıyor.

Sinpaş Köyceğiz’de ev sahibi olmak için son şans!

Sinpaş Yapı’nın köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz’de yaşam Haziran’da başlıyor. Sinpaş Yapı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, Köyceğiz’in huzurlu yaşamını yansıtan örnek daireyi gezmeye davet ediyor.

Ev alana destek sektörü büyütecek!

Ev sahibi olmayan vatandaşların konut edinmesini amaçlayan "konut hesabı" uygulamasına ilişkin yönetmelik çalışmaları son aşamaya geldi. Hürriyet E-Business Direktörü Kamil Özörnek sektörle ilgili tahminlerini açıkladı...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi kentsel dönüşüme örnek oluyor!

Türkiye genelinde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde hayata geçirdiği örnek projelerle adından sıkça bahsettiren Şehitkamil Belediyesi, vatandaşı mağdur etmeden ev sahibi yapıyor.

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sinpaş AquaCity'de örnek daireler hazırlandı!

Ayrıcalıklı bir ev yaşamıyla birlikte, kaliteli sosyal yaşam olanakları sunan Aquacity Denizli konut projesinin 121 metrekare kullanım alanlı 3+1 örnek dairesi ise “doğa” konseptiyle tasarlandı.

Anthaven örnek ev Haberi

Anthaven örnek ev

Ant Yapı, geçmişin izlerini taşıyan Aspat’ta geleceği inşa etmenin mutluluğunu yaşıyor. Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı basın mensuplarına tanıttı. Yapımı tamamlanan örnek konutlar da müşterilerin beğenisine sunuldu.

EQ'da yer alan habere göre; Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor. Özel mini iskeleleri ve tekneler için küçük bir iç liman da ayrıcalıklı bir konfor 
sunuyor.

Bodrum’un antik medeniyetlerle iç içe geçmiş nadide koyu Aspat’ta, “Bodrum’da bir cennet liman” sloganıyla hayata geçirilen Anthaven projesinin lansmanını gerçekleştiren Ant Yapı, basın mensuplarını ve davetlileri ağırladı.

Tarihi Aspat Kalesi’nin eteklerinde, açık havada sanat eserlerinin de sergilendiği bu çok özel bölgede yükselen projenin örnek konutları da müşterilerin beğenisine sunuldu. Konuklar, projenin detayları hakkında bilgi sahibi olurken, örnek konutları da gezme fırsatı buldular. Heykel sanatçısı Cem Sağbil’in Anthaven...