29 / 03 / 2024

Antray güzergahı değişecek mi

Antray güzergahı değişecek mi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve başlamasıyla kent içi trafiği rahatlatacak çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Büyükşehir ekipleri, Antray güzergahının bazı noktalarında yeni şeritler açıyor.

Mesai saatlerinde kritik gelişme! Çalışma saatleri değişiyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  kısmi ve geçici süreli çalışmalarla iş dünyasının ihtiyaçları ve iş-özel yaşam dengesini gözetecek düzenlemeleri hayata geçirmeyi planlıyor. Peki çalışma saatleri değişecek mi?

Tarım, gıda ve içecek sektöründen 10 ayda 21,29 milyar dolarlık ihracat!

2023 yılının ilk 10 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, 2022 yılının aynı döneme göre yüzde 5,64 artışla 21,29 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Benzine 40 kuruş, motorine 38 kuruş, LPG'ye de 15 kuruş zam geliyor! Bu gece fiyatlar resmen değişiyor!

Akaryakıtta bu gece KDV zammı uygulanacak. Benzin, motorin ve LPG fiyatları bu gece peş peşe değişecek. İşte 9 Temmuz güncel BP, PO, Total, Shell, Opet akaryakıt fiyat listesi...

Kredi kartı kullananlar 2 gün sonra limitler değişecek! 

Türkiye vatandaşlarının merakla beklediği faiz kararları sonunda açıklandı. Bu kararlar kredi kart kullanımını da etkiledi. Kredi kartlarında yeni limitlerin değişmesine son iki gün kaldı. Kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiren bu limitlerde alınan son karar belli oldu, işte detaylar…

Çiftçiler dikkat! Devrim niteliğinde yeni uygulama geliyor! Her şey baştan aşağı değişecek!

TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen Orman Yasası ve Bazı Yasalarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Teklifi’nin 4’ncü maddesi kabul edildi. Bu kapsamda, tarımsal destekleme ödemelerinde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yerine Tarım ve Orman Bakanlığı’nın belirleyeceği yeni kayıt sistemine geçilecek.

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Benzine yeni zam geliyor! Duyan resmen buz kesti! Tabela bu tarihte değişecek! Opet, BP, 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Sürücüler indirim beklerken yine zam haberi geldi. Benzin fiyatları bu tarihte değişecek. Peki benzine ne kadar zam gelecek? İşte güncel Opet, BP, PO, Total, Shell 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

İmar barışıyla ilgili şok gelişme! Resmen Meclis'e geldi! İmar Kanunu değişecek mi?

TBMM'ye sunulan İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapıları ilgilendiren adımlar atılacak. Peki İmar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Prim ve yaş hesabı yapanlar dikkat! Tüm emeklilik sistemi değişecek

Emeklilik sistemiyle ilgili önemli gelişme oldu. EYT ile ilgi çalışmalar hızlanırken emeklilik sistemini değiştirecek bir düzenleme için harekete geçildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emeklilik sisteminde Bağ-Kur ile SSK arasındaki prim farkının giderileceğini açıkladı.

Analistlerden çılgın altın yorumu: 2 günde her şey değişecek, yatırımcılar bakmadan geçmeyin

Analistlerden altınla ilgili çılgın bir yorum geldi. ABD'den açıklanacak enflasyon ve Merkez Bankası'nın faiz kararının altında çok şeyi değiştireceğini belirten analistler, altının kısa sürede beklenen seviyeye çıkmaması durumunda düşüş eğilimi göstereceğini savunuyor.

Antray güzergahı değişecek mi Haberi

Antray güzergahı değişecek mi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve başlamasıyla kent içi trafiği rahatlatacak çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Büyükşehir ekipleri, Antray güzergahının bazı noktalarında yeni şeritler açıyor. Cumhuriyet Caddesi’ndeki trafik ışıkları da LED aydınlatma ile kaplandı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya trafiğini rahatlatacak çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, tramvaya paralel bazı noktalarda yeni şeritler açarak trafiğin sıkışmasını önlüyor. Şarampol, Tonguç Caddesi Kavşağı, Atatürk Devlet Hastanesi Kavşağı kesiminde yeni bir şerit açıldı. Ayrıca Işıklar’dan Sampi Kavşağı’na giden yol bir şerit daha genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlandı. 


TRAFİK IŞIKLARINA LED AYDINLATMA


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin ağırlıklı olarak ziyaret ettiği Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhuriyet Caddesi trafik ışıklarını da LED aydınlanma ile kapladı. Trafik ışıklarının...