26 / 04 / 2024

Antwellin aldığı ödüller

Antwellin aldığı ödüller

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Dünyanın en zengin 10 insanının serveti 6 ayda 250 milyar dolar eridi! Elon Musk ve Jeff Bezos kayıpta zirvede!

ABD borsalarındaki sert kayıplar dev milyarderlerin servetlerini azalttı. Elon Musk ve Jeff Bezos’un da aralarında yer aldığı dünyanın en zengin 10 insanı, 2022'nin ilk yarısında 250 milyar dolarlık kayıp yaşadı...

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

Evora İzmir’e değer kattı!

Evora İzmir projesi, Yeni Asır’ın düzenlediği 'EGE YİİT ÖDÜLLERİ'nin 'İzmir'e değer katanlar' kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. Projenin ödülünü Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım aldı...

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Sur Yapı Antalya projesi ödülleri topluyor!

Özel sektörün en geniş gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi şimdiden ödüller almaya ve üniversiteler tarafından incelenmeye devam ediyor.

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması sonuçlandı!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın büyük heyecana sahne olan finalinin ardından ödüller 8 Mayıs’ta yapılan törenle sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi, birinci oldu. 

Eyüpsultan Silahtarağa Tüneli'nde çalışmalar başladı!

Hizmetlerini “Önce İnsan” prensibiyle sürdüren ve birbiri ardına hayata geçirdiği insan odaklı projelerle ödüller alan Eyüpsultan Belediyesi, Silahtarağa Tüneli için çalışmalara başladı.

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

3. havalimanı daha açılmadan ödülleri topladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'nın daha açılmadan uluslararası ödüller aldığını söyledi.

Antwellin aldığı ödüller Haberi

Antwellin aldığı ödüller

Ant Yapı’nın, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek inşa ettiği aktif yaşam projesi Antwell İyi Yaşam Evleri, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri olarak görülen Sign of The City Awards 2019’da kendi kategorisinin yıldızı seçildi. Antwell, jüri tarafından devam eden projelerde “En İyi Rezidans” ödülü aldı.

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of The City Awards 2019 ödül töreni, 11 Aralık 2019 tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirildi. Antwell’in kazandığı “En İyi Rezidans” ödülü, Ant Yapı Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Koordinatörü Fatma Çelenk ile Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen’e verildi.

Yaşamı Kolaylaştıran Konsept: Antwell İyi Yaşam Evleri


Sağlıklı, aktif, üretken ve dolu dolu bir yaşam sunan Antwell projesi; iyi bir yaşam için gerekli olan tüm hizmetleri aynı...