25 / 04 / 2024

Antyapı antplato fiyat

Antyapı antplato fiyat

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlıyor

Antyapı Türkiye'deki yatırımlara hız verecek!

Ağırlığı yurtdışında olmak üzere bugüne kadar toplamda 7 milyon metrekarelik inşaata imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini satışa çıkardı. 50 milyon dolar yatırımla, İstanbul'da Antplato projesine başlıyor...

Antplato projesi LEED Gold adayı!

Antyapı'nın Halkalı'da inşa ettiği ilk ofis projesi Antplato'da satışlar devam ediyor. LEED Gold adayı olan projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4.600 TL'den başlıyor!

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato projesinde metrekare birim fiyatları 4 bin 600 TL'den başlıyor. Proje 50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

Ant Yapı Antplato fiyat listesi!

Ant Yapı Antplato fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 180 ofis şeklinde yükselen Ant Yapı Antplato projesi Basın Ekspres Yolu'nda yükselecek.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antplato projesinde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ant Yapı imzasıyla Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirilen Antplato projesinde toplam 180 adet ofis bulunuyor. Projdeki ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antyapı Antplato'da metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlıyor

Antplato satılık ofis!

Antplato satılık ofis teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Antplato satış ofisi nerede?

Antplato projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede ofis alanları 80 - 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Antplato satış ofisi nerede?

Antplato ofis projesi!

Antplato ofis projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL 'den başlangıç gösteriyor. 180 adet ofisten meydana gelen projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Antplato projesi fiyat bilgisi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa edilen proje Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel'e yakın mesafede 35 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Antplato projesi fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Antyapı antplato fiyat Haberi

Antyapı antplato fiyat

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. 


YEŞİL OFİSLER TASARLANDI 

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve...