25 / 04 / 2024

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..



YURTDIŞINDA bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da çok yakında satışa sunuyor.  İstanbul'un "yeni Maslak hattı" olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezi Basın Ekspress Yolu'nda, toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10 bin metrekare modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. 

Proje bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. 


24 aylık inşaat dönemi öngörülen Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekafre büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister "home office" olarak 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare birim bazında fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. 


BİNA LEED SERTİFİKALI 

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor. 


Atatürk Havalimanı ile 3. Çevreyolu arasında bulunan proje, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede ofisler lansmana özel 360 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ant Plato'da teslimlerin 2016 haziranda yapılması planlanıyor. 


Sabas Ek


Geri Dön