25 / 04 / 2024

Antplato ofis fiyatları

Antplato ofis fiyatları

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor. Dilenirse modüler birleştiriliyor..

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesi kapsamında ofis alanları ise 80 metrekare ila 172 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Antplato'da metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

50 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen Ant Yapı Antplato projesinin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor...

Antplato'da çalışmalar yakında başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak. Antplato projesi Basın Ekspres Yolu 'nda hayata geçirilecek.

Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmaları yakında başlayacak!

Ofislerin metrekare birim fiyatının 4 bin 500 TL'den başladığı Ant Yapı Antplato'da inşaat çalışmalarının yakında başlaması hedefleniyor. Projede ofislerin 24 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Antplato'da ofislerin metrekare fiyatı 4 bin 500 TL!

Ant Yapının Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun çevre dostu ofis katlan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Proje toplam 35 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato'da inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ise ay sonunda başlayacak. Teslimler çalışmalar başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 TL! 2016 teslim!

Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Antplato ofis projesinde yer alacak olan 180 ofisin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Antplato'da inşaat çalışmaları başlıyor! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato projesinde inşaat çalışmaları ay sonu başlayacak. Basın Ekspres Yolu'ndaki projede toplam 180 ofis yer alacak.

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi!

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel’e komşu olan projede 180 adet ofis bulunuyor.

Antplato fiyat listesi!

Antplato fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 180 adet ofisten meydana gelen Basın Ekspres Antplato projesinde ofisler 80 metrekare ile 172 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor!

Toplam 123 adet ofisten meydana gelen Kale Ofis projesi 22 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Ankara Kale Ofis fiyatları 494 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İdeal Ofis fiyatları!

Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Proje 14 Temmuz Cuma basına tanıtılacak. İşte Yücesoy İdeal Ofis fiyatları..

Dap Teras Kule ofis fiyatları!

Dap Teras Kule ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. Teras Kule Kartal'da faizsiz 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. Ön satışa sunulan Nidakule Kayaşehir Ofisleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları!

Toplam 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları 11 bin 750 TL’den başlıyor. Proje Ferko İnşaat imzası taşıyor.

Antplato ofis fiyatları Haberi

Antplato ofis fiyatları

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan.  Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı. Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan ve 50 milyon dolar yatırım değeri bulunan Antplato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Teslimatları Aralık 2016'da gerçekleşecek olan projede 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Ofislerin metrekare fiyatı ise 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. 


Yeni...