26 / 04 / 2024

ap gayrimenkul Polat Ofis Kağıthane

ap gayrimenkul Polat Ofis Kağıthane

Toplam 25 milyon TL yatırım bedeli ile AP Gayrimenkul imzası ile yükselen Polat Ofis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0 212 211 12 44.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Koordineli çap nedir, nereden alınır?

Koordineli çap, gayrimenkul taşınmazlarının bazı niteliklerini belirten bir belgedir. Bu belge belirli bir sisteme dayanır ve imar planlarında işe yarar. Peki koordineli çap nedir, nereden alınır ve neden gereklidir? İşte koordineli çap ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Kadastro çapı nedir? Kadastro çapı ne işe yarar? Nasıl alınır?

Parsel konularında öne çıkan kadastro çapı çok nadir olarak bilinmektedir. Gayrimenkul alanında önemli bir terim olan kadastro çapının ne demek olduğu merak edilmektedir. Peki kadastro çapı nedir, ne işe yarar ve örneği nasıl alınır? İşte kadastro çapı ile ilgili bilinmesi gerekenler…

ap gayrimenkul Polat Ofis Kağıthane Haberi

ap gayrimenkul Polat Ofis Kağıthane

Kağıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis projesinde satışlar başladı. Polat Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim. 24 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 25 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


20 tane ofis ve 4 tane dükkandan meydana gelen Polat Ofis Kağıthane projesi AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 24 bağımsız birimden meydana geliyor.  Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Polat Ofis projesi konum olarak Boğaziçi Köprüsü’ne 11 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, TEM bağlantısına 1,5 kilometre, Levent’e 9 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Polat Ofis Kağıthane projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan başlıyor. Projedeki  ofisler 420 metrekare ve 720 metrekare, dükkanlar ise 880 metrekare alana sahip. 


Polat Ofis Kağıthane satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 211 12 44

Web: