19 / 04 / 2024

araç muayene süresi uzatıldı

araç muayene süresi uzatıldı

Süresi gelip araç muayenesini 3 ay içinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 günde yapabilecek.

800 bin TL üzerindeki ikinci el araçların ilanda kalma süresi uzadı!

Araça yatırım devri neredeyse kapandı. Araç ilanları sitelerde uzun süre kalmaya devam ediyor. Ayrıca 800 bin TL üzerindeki ikinci el araçların ilanda kalma süresi uzadı.

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV taksit ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. Ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı. Peki ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödemesi ne zaman sona erecek?

Kontrat varken kiracı çıkarılabilir mi? Kiracının kontrat süresi ne kadar?

Kiralanan mülke dayalı kiracı ve ev sahibi arasında bir kira sözleşmesi bulunmaktadır. Bu kira sözleşmesinin belli süresi ve şartları bulunmaktadır. İşte araştırılan detaylar!

Aracı olanlara duyuru! Araç muayene süresi geçenlere fırsat verildi!

Yapılandırma yasası, 25 milyon araç sahibinin ceplerine nefes aldıracak yeni düzenlemeler içeriyor. Buna göre, araç muayene süresini geciktirdiği için her ay yüzde 5 ceza alan sürücüler için önemli bir fırsat sunuluyor.

Araç muayene süreleri uzatıldı: O tarihten sonraki 30 güne dikkat! Cezalar iptal olacak!

Deprem nedeniyle OHAL ilan edilen şehirlerde Mayıs'a kadar araç muayene süresi donduruldu. İşte bakanlıktan yapılan o açılama...

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin kapsamına girerek emekli olmak isteyenler çeşitli yollar ararken, bunlardan biri olarak staj döneminin prim gün sayısına eklenip eklenmeyeceği konusu pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. Ak Partili Özlem Zengin, staj süresi ve emeklilik ile ilgi

Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?

Kadınlarda ve erkeklerde sigortalılık süresi değişmektedir. Peki “Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?” İşte araştırılan detaylar!

Yüzde 36,2 zam ile 29 Ağustos 2022 araç muayene tam fiyat listesi!

Ticari araçlar için her yıl, otomobiller için her iki yılda bir araç trafik muayenesi yapılması zorunludur. Muayene süresi dolan araç belirtilen sürenin aşılmasına rağmen araç muayenesinin yaptırılmaması durumunda cezai yaptırım uygulanır. İşte, 29 Ağustos 2022 araç muayene tam fiyat listesi…

Ev sahibinin kiracıyı evden çıkarma süresi 2022!

Kiracısını evden çıkarmak isteyen mal sahipleri kiracıyı çıkartma şartlarını ve süresini araştırıyor. İşte ev sahibinin kiracıyı evden çıkarma süresi 2022...

Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı!

Depremde alınması gereken tedbirlerle ilgili kurulan Meclis Araştırması Komisyonu'nun görev süresi 1 ay daha uzatıldı.

Araç muayene süreleri 30 Eylül’e kadar uzatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında araç muayene sürelerinin 30 Eylül’e kadar uzatıldığını aktardı.

Kovid-19 nedeniyle araç muayene süreleri uzatıldı!

Süresi gelip araç muayenesini 3 ay içinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 günde yapabilecek.

Ev alacaklar dikkat! Amortisman süresi en düşük iller belli oldu!

2019 yılı konut satış ve kira rakamlarına bakılarak yapılan ‘konutta amortisman süresi’ araştırmasına göre en avantajlı iller belli oldu. İşte o iller...

araç muayene süresi uzatıldı Haberi

araç muayene süresi uzatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle araç muayene sürelerini uzattı.

Bakanlığın "Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yönetmeliğe eklenen geçici maddeyle araç muayene süreleri yeniden düzenlendi.

Buna göre, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen Kovid-19 salgını nedeniyle süresi gelen araçlarının muayenesini bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 ay içinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, söz konusu sürenin bitiminden itibaren 45 gün içinde bu işlemi yaptırabilecek. Bu süreler gerektiğinde Bakanlıkça...