18 / 04 / 2024

Aralık Derneği

Aralık Derneği

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

Hyundai'den aralık ayına özel fırsatlar! Hyundai birçok modelinde cazip fırsatlar sunuyor...

Hyundai, aralık ayı içerisinde 2023 model sıfır araç modellerine zam uygulamıştı. Fakat, geçtiğimiz ay büyük bir indirim kampanyası düzenleyen Güney Koreli üretici, aralık ayında 55 bin TL'ye varan zamlı fiyatlarla müşterilerinin karşısına çıktı. İşte haberin detayları...

DS 7 Crossback'e 184 bin 400 TL'lik Aralık zammı! İşte DS 7 Crossback 17 Aralık 2022 fiyat listesi!

DS 7 Crossback'e tam 184 bin 400 TL'lik Aralık ayı zammı geldi. Peki DS 7 Crossback'in Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte DS 7 Crossback 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak! Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan evde bakım parası ödemeleri arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak. Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi... Bu paraları almayı sakın unutmayın...

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla!

Kira sözleşmeleri Aralık 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılar Aralık 2021 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Aralık 2021 kira artış oranları ne oldu? Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir kura çekilişi 14 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 14 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Beşminare kura çekilişi 7 Aralık'ta!

TOKİ Bitlis Beşminare kura çekilişi 7 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

DATÜB ve Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği'nden Kırgızistan'a inşaat malzemesi desteği!

Merkezi İstanbul'da olan Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ile Kırgızistan Ahıska Türkleri Derneği, Kırgızistan'da, Tacikistan sınırında yaşanan çatışmaların etkilediği kişiler için toplam 25 tonluk un, gıda ve inşaat malzemesi desteği yaptı.

O raporu almak için son tarih 31 Aralık!

Enerji verimliliği etüt raporunun hazırlanarak teslim edilmesine ilişkin kurum ve işletmelere tanınan süre, 31 Aralık 2020'de sona eriyor. Yapılacak denetimlerde raporunun olmaması durumunda, 30 ila 170 bin TL arasında idari para cezası kesilecek. 

Aralık Derneği Haberi

Aralık Derneği

Contemporary İstanbul ve Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı desteği ile Kilis'te yapılacak ilkokul projesine finansal destek sağlamak amacıyla düzenlenen serginin açılışı İstanbul Taksim'deki The Sofa Hotel'de gerçekleştirildi. Satılan eserlerin gelirinin projeye aktarılacağı sergi; Kilisli ve Suriyeli çocukların, sosyal ve psikolojik uyumları gözetilerek eğitimlerini sürdürebilmelerini amaçlıyor. Sergide sanatçılar Ahmet Doğu İpek, Ahmet Elhan, Ahmet Güneştekin, Alev Ermiş Mavitan, Ali Bilge Akkaya, Ali Elmacı, Ali Emir Tapan, Ali İbrahim Öcal, Ali Kotan, Ani Çelik Arevyan, Aras Seddigh, Ardan Özmenoğlu, Ayşe Gül Süter, Azade Köker, Bahadır Baruter, Bihrat Mavitan, Burcu Perçin, Burçak Bingöl, Burçin Başar, Buğra Erol, Candaş Şişman, Cenk Akaltun, Ebru Uygun, Ekrem Yalçındağ, Ela Cindoruk, Elvan Alpay, Emin Mete Erdoğan, Erkut Terliksiz, Erol Eskici,...