29 / 03 / 2024

Arap Türk Gayrimenkul Fuarı 2019

Arap Türk Gayrimenkul Fuarı 2019

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saad Alhosri tarafından kuruldu.

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ola Y.I. Jawadah tarafından kuruldu.

Türk gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan ilgi artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan da ilgi artıyor. Çinlilerin Türkiye’deki gayrimenkul yatırımları son 1 yılda yüzde 87 arttı ve son 6 ayda 300 binin üzerinde Çinli yatırım fırsatlarını yerinde inceledi.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Türk inşaatçılar Arap yatırımcılarla bir araya gelecek!

Türk Arap Ülkeleri İş birliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği ‘Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı’nda, bin 500 Arap yatırımcıyı Türkiye’deki gayrimenkul firmalarıyla buluşturacak...

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alo Türk Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Alkader Watar ve Bakri Mlayes ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Univa, Arap-Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Erkanlı Holding’in hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evleri”, 23-24 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi”ne katılacak...

Arap Türk Gayrimenkul Fuarı 2019 Haberi

Arap Türk Gayrimenkul Fuarı 2019

Alıcı, satıcı ve yatırımcıyı buluşturan Türkiye’nin en etkin fuarında Sur Yapı, Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Körfez ülkesi vatandaşlarını yeni bir şehir inşa ettiği Antalya Projesi ve İstanbul’un 12 ilçesindeki toplam 14 projesiyle tanıştırıyor.

Sur Yapı, 23– 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek olan  “13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi”nde İstanbul ve Antalya’daki toplam 15 projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Çeyrek asırlık deneyimiyle Sur Şirketler Grubu çatısı altında endüstriyel tesisler, ofisler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri ve markalı konut projeleri inşa eden Sur Yapı, Antalya ve Semt Bahçekent Projeleri’nin maketleriyle katılacağı Arap – Türk Gayrimenkul Fuarı’yla Körfez ülkelerinden vatandaşlara ve yatırımcılara Türkiye’den konut, ofis ve dükkan sahibi olma olanağı sunuyor.

İstanbul ve Antalya’dan toplam 15 projesini tanıtacak

Sur Yapı, fuarda, İstanbul Avrupa...