29 / 03 / 2024

arap yatırımcıların ilgisi

arap yatırımcıların ilgisi

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çektiğini büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

Bursa Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekiyor!

TÜİK'in hazırladığı rapora göre yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılın haziran ayına göre yüzde 32,5 artarak 2 bin 256 oldu.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı! Kimse beklemiyordu! Yatırımcıların aklı çıkacak! 11 Ekim 2022 altın fiyatları

Spot altın geçtiğimiz hafta 1739 dolara yükselirken gram altın 1035 TL seviyesini geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı. Kimse düşüş beklemiyordu. Yatırımcıların aklı çıktı. 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

Altın 2024 yılında bu kadar olacak! Altın yatırımcılarının hepsi hemen bu habere bakmalı

Altın fiyatlarıyla ilgili meraklar giderek artmaya devam ediyor. Son olarak altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir 2024 detayı ortaya çıktı. İşte bu detayla ilgili tüm gelişmeler...

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Son dakika...Altın için dehşete düşüren rakam şimdi açıklandı! Yatırımcıların gözleri yerinden fırladı

Altın fiyatları yatırımcıların ilgi odağında olmaya devam ederken dünyaca ünlü analistlerden son dakika altın tahmini geldi. 

Gram altın ve dolar bir anda fırlayacak! Ünlü ekonomistten yatırımcıların elini ayağını dolaştıracak tahmin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi verdi. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarı yaptı...

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından meakla takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki sert düşüş yatırımcıların hayallerini yıktı. Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bu rakamlar..

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Piyasa kahininden son dakika gümüş açıklaması! Gümüş yatırımcılarını ne bekliyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki İslam Memiş gümüş ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

arap yatırımcıların ilgisi Haberi

arap yatırımcıların ilgisi

Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çektiğini büyük yatırımlar yaptığını söyledi. Yılmaz, Yalova'nın turizm memleketi olduğu için tercih edildiğini dile getirerek, "Yalova'ya Katar, Dubai, İran, Irak ve Suriye'den lalep çok. Katar ve Dubaili Araplar zengin ve üst tabaka olduğu için daha çok Yalova'nın merkezi, Çiftlikköy, Koruköy, Çınarcık ve Armutlu'daki sahil kısımlarını tercih ediyorlar. Şu ana kadar tahminlerimde yanılmıyorsam, Araplar sahil kısımlarının yüzde 20'sinin daire ve arsalarının alımını yapmıştır" diye konuştu. Arap yatırımcının ilgisini çekmek için tabela ve emlak ilanlarının artık Arapça da yazıldığını ifade eden Yılmaz, "Yalova'da artık tüm emlakçıların camlarında Arapça...