25 / 04 / 2024

ardahan valisi kim

ardahan valisi kim

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu kimdir? Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seyfettin Azizoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Seyfettin Azizoğlu..

Ardahan Kalesi'ndeki binalar restore edilecek!

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı yaptığı açıklamada, Ardahan Kalesi'ni Turizme Kazandırma ve Destinasyon Projesi'nin, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından onaylandığını duyurdu.

Ardahan Ilgar Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ilgar Tüneli'ne ilişkin açıklama yaptı. Vali Bilmez, Ilgar Tüneli'nin ise 29 Ekim 2019 tarihinde bitirileceğini söyledi.

Göle Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Göle'de Şehit Uzmançavuş Tayfur Hançer İlkokulu ve Göle Gençlik merkezinin de temeli atıldı. Törenlere, Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay da katıldı.

Ardahan Valisi "Benim de bir evim var" projesini ziyaret etti!

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'ın merkeze bağlı Hoçvan bölgesinde ki köylerde aile ziyaretlerinde bulundu ve yol çalışmalarını denetledi.

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan Türkiye’deki teknoparkları gezecek!

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türkiye’nin dış ticaretine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. New Hampshire Eyaleti Valisi Maggie Hassan İstanbul’a geldi.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

ardahan valisi kim Haberi

ardahan valisi kim

Seyfettin Azizoğlu kimdir?

Seyfettin Azizoğlu, 22.06.1967 yılında Şavşat’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1987 yılında mezun oldu.


Daha sonra sırasıyla Ülkemizin Mardin-Yeşilli, Elazığ-Alacakaya, Ordu-Gölköy, Kırıkkale- Delice, Uşak-Banaz, Sakarya-Geyve İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinde bulundu, Bitlis ve Burdur’da Vali Yardımcılığı yaptı.


Evli ve 2 kız, 1 erkek çocuğu babası olan Seyfettin AZİZOĞLU 25.08.2008 tarihinde başladığı Güngören Kaymakamlığı görevinin ardından 17.08.2012 gününden itibaren Ardahan Valisi olarak görev...