24 / 04 / 2024

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de, Elif Gümüş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gema Tasarım Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmur Angışhan tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dexinar Mimarlık İnşaat Tasarım Danışmanlık Mobilya Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünal ve Turgay Sarıkaya tarafından kuruldu.

Balat'ta çözüm odaklı tasarımlar!

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri mobilya tasarımı dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeyle Balat'ta esnafın  hayatlarını kolaylaştırıcı ürünler tasarladı...

Som İnterior Tasarım Mobilya Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

Som İnterior Tasarım Mobilya Mimarlık ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Özge Yıldız Taşkıran ve Berat Taşkıran tarafından kuruldu.

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Desalli Tasarım Mimarlık Mobilya Dekorasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mutlu tarafından kuruldu. 

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rdl Mimarlık Mobilya Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga     Öztürk tarafından kuruldu.

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Elif Gümüş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arem Mobilya Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her Türlü  Ahsap pencere, kapı ve bunların kasaları ve esikleri ile ahsap merpen, tırabzan, veranda, parmaklık vb. imalatı, Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlümutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü...