26 / 04 / 2024

arena residence bayram kampanyası

arena residence bayram kampanyası

Arena Residence'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya kapsamında arkadaşını getirene 3 bin lira ödeme yapılıyor

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arena Havuz Kimyasalları Ve Ekipmanları İzolasyon Uygulama İnşaat İmal.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Yavuz ve Sezer Bayram ortaklığında kuruldu.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Trend Arena Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Trend Arena, hafta içi her gün saat 10:30 ile saat 22:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Trend Arena Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Arena Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Arena Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Arena Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Atiye Residence bayram kampanyası!

HAS - DBN Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Atiye Residence bayram kampanyası başlattı. Projede kampanya 15 Temmuz'a kadar geçerli olacak.

Atiye Residence'da bayram kampanyası!

İstanbul’un kalbinde toplam 108 adet ayrıcalıklı 2+1 konuttan oluşan Atiye Residence bölgede kaliteli bir yaşama merhaba demek isteyen herkesi satış ofisine bekliyor.

Vodafone Arena Stadı'nda son durum!

Vodafone Arena'da açılışı için iki tarih ön plana çıkıyor. Beşiktaş Kulübü'nün kuruluş yıl dönümünü simgeleyen 19 Mart ya da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda resmi açılışın yapılması bekleniyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatı ne zaman bitecek?

BEŞİKTAŞ'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı inşaatında sona gelindi!

Siyah-beyazlı kulübün yapımı devam eden yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulunan statik proje mühendisi ve Vodafone Arena'nın çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti

Vodafone Arena'nın çatı inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın genel müdürü Selçuk İz, Vodafone Arena'daki çalışmaların Kurban Bayramı'nda da sürdüğünü kaydetti.

Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Halkalı Arena Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Arena Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Halkalı Arena Park AVM bayramda kaçta açılır?

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı yönetimi düşündürüyor!

Vodafone Arena'nın çatısı Kurban Bayramı'nda gerdirme yöntemiyle yerine oturtulacak... Ancak işlemin zorluğu, yönetimi düşündürüyor.

arena residence bayram kampanyası Haberi

arena residence bayram kampanyası

Pusula İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde 7 bin 500 metrekare alanda yaşama geçen Arena Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede 360 konut 20 ticari ünite bulunuyor. 


Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar konut seçeneklerinin bulunduğu Pusula İnşaat Arena Residence'ta fiyatlar 75 bin  lliradan başlıyor,  Kurban bayramına özel kampanyada arkadaşını getirene 3 bin TL ödeme yapılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere nakitte yüzde 10 vadeli ödemelerde ise yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. 

Arena Residence'ın sosyal alanları arasında;

Açık ve kapalı havuz,

Dinlenme alanları, 

Güneşlenme terasları, 

Giyinme odaları,  

Çocuk oyun alanı, 

Sauna, 

Buhar banyosu,

Fitness salonu bulunuyor.


0 212 854 11 00


http://www.beylikduzuarena.com



Ceren...