25 / 04 / 2024

ArenaPark etkinlikleri

ArenaPark etkinlikleri

Arenapark'ta yeni yıl heyecanı...Düzenlenen kampanya kapsamında 20 - 31 Aralık tarihleri arasında ArenaPark'tan TrendCard’la 75 lira ve üzeri alışveriş yapanlar anında binlerce sürpriz hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor

Her hafta sonu ArenaPark’ta çocuk şenliği düzenleniyor!

Hafta sonu aileleriyle birlikte ArenaPark’a gelen çocuklar, düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle eğlenceli saatler yaşayacak. ArenaPark, 8 Kasım Cumartesi günü ise çocukların kahramanı Caillou ve arkadaşlarını ağırlayacak

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor!

Nihat Hatipoğlu ArenaPark’ta sevenleriyle buluşuyor. Kendine has üslubu ve değerli fikirleriyle 7’den 77’ye her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ArenaPark’a geliyor.

ArenaPark’ta karne şenliği!

Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karne şenliği düzenliyor. Şenliğe katılmak için ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ı kullanarak 50 liralık alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark'tan babalara hediye!

ArenaPark, Babalar Günü için “Penaltımı atarım hediyemi kaparım” adını taşıyan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 15 Haziran’a kadar aynı gün içerisinde 50 liralık alışveriş yapan tüm babalar penaltı atma hakkına sahip olacak.

Çocuklar 23 Nisan’da ArenaPark’ta buluşacak!

Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı büyük bir şenlikle kutluyor. Çocuklar 23 Nisan’da Arena Park’ ta buluşacak.

ArenaPark’a organik pazar kuruluyor!

ArenaPark’ta Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa organik pazar kurulacak. Pazar, ArenaPark Açık Otopark Alanı’nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

ArenaPark Kadınlar Günü’nü kutluyor!

Arena Park Kadınlar Günü’nü kutluyor. Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Atakent Acıbadem Hastanesi ile birlikte özel bir program hazırladı.

ArenaPark’tan Sevgililer Günü kampanyaları!

ArenaPark’tan alışveriş yapan Altınbaş’tan hediyeler kazanacak. Kampanyaya Trend Card’ını kullanarak alışveriş yapan herkes katılabilecek. En çok puan toplayan birinci kişiye Altınbaş Femme Koleksiyonu’ndan yüzük hediye edilecek.

ArenaPark çocuklar için etkinlik programı hazırladı!

Karnesini alan ve keyifli bir sömestre tatili geçirmek isteyen çocuklar için ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 -25-26-31Ocak ile 1 ve 2 Şubat tarihleri arasında eşsiz bir etkinlik programı hazırladı.

ArenaPark'tan hediye yağmuru!

ArenaPark'tan hediye yağmuru geliyor. Yeni yıl heyecanını ziyaretçilerine yaşatmak isteyen Arena Park, tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese çekilişsiz kurasız binlerce hediye veriyor...

ArenaPark’ta Atatürk'ün hayatını anlatan fotoğraf sergisi açıldı!

Arena Park, ölümünün 75. Yılında Atatürk ’ü iki farklı etkinlikle anıyor. İlk olarak ArenaPark’ta Ulu Önder’in hayatından çok özel kesitler sunan bir fotoğraf sergisi açıldı...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

KasapDöner, ArenaPark AVM'de şube açtı!

Mısırlı yatırımcılar, İstanbul ArenaPark AVM’de KasapDöner şubesi açtı. Genel Müdür Bahar Özürün, “Yurt dışına açtığımız şubelerle Türk dönerini herkese sevdirdik” dedi

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Arenapark'ta yeni yıl heyecanı!

Arenapark'ta yeni yıl heyecanı...Düzenlenen kampanya kapsamında 20 - 31 Aralık tarihleri arasında ArenaPark'tan TrendCard’la 75 lira ve üzeri alışveriş yapanlar anında binlerce sürpriz hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor

ArenaPark yeni yılda LG ile evleri yeniliyor!

Kampanyaya katılmak için 15 Kasım -31 Ocak tarihleri arasında Trend Card ile ArenaPark'ta bulunan mağaza ve standlardan toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapmak gerekiyor.

ArenaPark'tan öğretmenlere büyük sürpriz!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım’da öğretmenlere büyük bir sürpriz hazırladı. Bu özel günde ArenaPark Danışma Noktası'na gelen Trend Card sahibi tüm öğretmenlere anında 100 puan hediye ediliyor.

ArenaPark etkinlikleri Haberi

ArenaPark etkinlikleri

Düzenlenen kampanya kapsamında 20 - 31 Aralık tarihleri arasında ArenaPark'tan TrendCard’la 75 lira ve üzeri alışveriş yapanlar anında binlerce sürpriz hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor


Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni yeni yıl coşkusu sardı. Yenilenen dekoru, 7’den 77’ye herkese hitap eden mağaza karması, yeme-içme mekanları ve eğlence alanlarıyla ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli zamanlar geçirme fırsatı da sunan ArenaPark yeni yıl kampanyasıyla adından söz ettiriyor. 100 bin metrekarelik alanı ile 100 farklı mağazaya ev sahipliği yapan ArenaPark, 2015 yılına girerken ziyaretçilerine sürpriz hediyeler dağıtıyor. ArenaPark’ın yeni yıl kampanyasına katılmak için 20 - 31 Aralık tarihleri arasında Trend Card'la tek seferde 75 lira ve üzeri alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası fatura veya fişleriyle Danışma Masası’na uğrayanlar aralarında sinema...