25 / 04 / 2024

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel Ramazanları yaşamak isteyen ziyeretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Kartlı harcamalarda rekor artış! Peşin ödeyemeyen taksitli alışverişe sarılıyor!

Ramazan Bayramı’nda kartlı alışverişe olan ilgi tam gaz devam etti. Kartlı harcamalar geçen yılın bayram dönemine göre yüzde 161 oranında artarken, harcamalarını taksitlendirenlerin oranı ise yüzde 159 oranında artış gösterdi.

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 45'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki iş yükünü hafifleten ve kullanıcılarına büyük pratiklik sağlayan Homend küçük ev aletlerinde Ramazan fırsatı devam ediyor. Peki, sepette yüzde 45'e varan indirim hangi ürünlerde geçerli? Homend kıyma makinesi indirime girdi mi?

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e Vatan Bilgisayar'dan 4.297 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

108 MP kameralı Huawei nova 10 SE'e Vatan Bilgisayar'dan 4.297 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!.. İşte 2 Nisan 2023 Huawei Nova 10 SE fiyat listesi...

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Belediyeler, STK’lar, kaymakamlık ve valilikler gibi pek çok çeşitli kurumun yanında bireysel yardımlarda özellikle Ramazan’da bir hayli artış gösteriyor. 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan için yardımlar da dağıtılmaya başladı. İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu...

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.

Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Ramazan kolisi yardımı başvurusu e-Devlet!

Ramazan ayına girilmesine sayılı günler kala maddi durumu iyi olmayan kişilere yapılacak olan 'Ramazan kolisi yardımı' başvurusu araştırılıyor. Peki Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu.

Ramazan öncesi gıda ve sebze ürünlerine yapılan zamlar pes dedirtti! Bakın hangi ürünlere zam yapıldı! 

Peynirden tutun bibere, kuru soğandan ete kadar temel tüketim gıdaları ve sebzeye Ramazan öncesi zam yapıldı. Zamlar devam ederken vatandaşın da alım gücü gittikçe azalmaya başladı. 

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Ramazan öncesinde ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi imkanı sunacak bankalar açıklandı! Faizsiz bayram kredisi kapsamında, ihtiyaç sahipleri 25 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. 5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası...İşte ayrıntılar...

ArenaPark ramazan eğlencesi Haberi

ArenaPark ramazan eğlencesi

ArenaPark, iftar öncesi Kahraman Tazeoğlu, İkbal Gürpınar ve Nihat Hatipoğlu gibi birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor. İftar sonrası ise Karagöz-Hacivat, kukla tiyatrosu, Caillou ve Arkadaşları, sihirbaz show ve jonglör gösterileri ArenaPark’a gelenlerin keyfine keyif katıyor



Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Sultanı Ramazan’a yakışır bir program hazırladı. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlarıyla ziyaretçilerine açık havada iftar keyfi yaşatan ArenaPark, geleneksel Ramazanları yaşamak ve yaşatmak isteyenler için de çok özel bir program hazırladı. ArenaPark’ta 28 Haziran Cumartesi günü başlayan ve 26 Temmuz Cumartesi akşamına kadar devam edecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki grupta toplandı. İftar öncesi Ramazan karakterleri AVM turunun yanı sıra atölye...