25 / 04 / 2024

En Renkli Ramazan Eğlenceleri ArenaPark’ta!

En Renkli Ramazan Eğlenceleri ArenaPark’ta!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel Ramazanları yaşamak isteyen ziyeretçileri için iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor.



ArenaPark, iftar öncesi Kahraman Tazeoğlu, İkbal Gürpınar ve Nihat Hatipoğlu gibi birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor. Atölye çalışmalarıyla küçük ziyaretçilerinin el becerilerini geliştiriyor. İftar sonrası ise Karagöz-Hacivat, kukla tiyatrosu, Caillou ve Arkadaşları, sihirbaz show ve jonglör gösterileri ArenaPark’a gelenlerin keyfine keyif katıyor



Küçükçekmece Atakent’te bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 11 Sultanı Ramazan’a yakışır bir program hazırladı. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranlarıyla ziyaretçilerine açık havada iftar keyfi yaşatan ArenaPark, geleneksel Ramazanları yaşamak ve yaşatmak isteyenler için de çok özel bir program hazırladı. ArenaPark’ta 28 Haziran Cumartesi günü başlayan ve 26 Temmuz Cumartesi akşamına kadar devam edecek olan Ramazan etkinlikleri iftar öncesi ve iftar sonrası olmak üzere iki grupta toplandı. İftar öncesi Ramazan karakterleri AVM turunun yanı sıra atölye çalışmaları da ArenaPark’a gelen ziyaretçileri bekliyor. Özellikle çocukların el becerilerini geliştirmeye fırsat sunan atölye çalışmlaları arasında Karagöz-Hacivat, kukla, ebru ve bayram kartı atölyesi bulunuyor.


En keyifli Ramazan söyleşileri


ArenaPark, Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin önde gelen isimlerini iftar öncesi ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. 4 Temmuz Cuma günü saat 19.00’da radyocu, şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu şiir dinletisi ve imza günü için ArenaPark’a geliyor.  ArenaPark 12 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’da ise ünlü sunucu İkbal Gürpınar’ı ağırlıyor. İkbal Gürpınar  ArenaPark’ta sevenleriyle bol bol sohbet edip, “Elbet Bir Gün” adlı kitabını imzalayacak. 

19 Temmuz Cumartesi saat 14.30’da ise hoş sohbeti ve değerli fikirleriyle gönüllerde taht kuran Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, ArenaPark’a geliyor. Ünlü ilahiyatçı ArenaPark’taki buluşmada ziyaretçilerle bol bol sohbet edip, sorularını cevaplayacak ve imza dağıtacak.


Çocuklar eğlenceye doyacak


ArenaPark iftar sonrası düzenlediği birbirden güzel etkinliklerle özellikle minik ziyaretçilerini eğlenceye doyuracak. Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz-Hacivat, Kavuklu Pişekar, kanto ve kukla tiyatrosuyla geleneksel Ramazan eğlencelerini ziyaretçilerine yaşatacak olan ArenaPark, Caillou ve Arkadaşları’nın yanı sıra jonglör gösterisiyle de Ramazana keyif ve neşe katacak.




Geri Dön