28 / 03 / 2024

Arifiye Pendik hattı

Arifiye Pendik hattı

Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek.

Arifiye-Pendik hattı 2015'te hizmete giriyor!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Kahraman, günde ortalama 20 bin yolcu taşırken iki yıl önce Ankara- İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattı konusunda açıklamalarda bulundu.

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

İBB Adayı Murat Kurum Pendik'teki Trafik sorununu ele alarak, Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyulan raylı sistem hattı ile ilgili tarih verdi. 

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı 2025'te açılacak!

Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Pendik Merkez-Kaynarca Merkez-Fevzi Çakmak Metro Hattı'nın 2025 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Pendik-Tavşantepe Metro Hattı Ondörtüç Pendik’e ulaşımı rahatlatacak!

İnsay Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına sayılı günler kaldı. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca - Pendik - Tuzla metro hattında TBM kazıları başladı!

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda ilk TBM indirme işlemi bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu Nisan 2023’te açılacak!

Toplam 4,1 kilometre uzunluğuna sahip Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’nda çalışmalar hızla tamamlanıyor. 8 istasyonlu metro hattının Nisan 2023’te hizmete açılması planlanıyor. 

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Arifiye Pendik hattı Haberi

Arifiye Pendik hattı


Yüksek hızlı tren (YHT) hattının inşası nedeniyle 1 Şubat 2012'den itibaren seferlerine ara veren Ada Ekspresi, Arifiye-Pendik hattında yolcu taşımaya başladı. 


Alınan bilgiye göre, Arifiye-Pendik hattında "TVS 2000" tipi klimalı vagonlarla hizmet verecek trenler, her gün 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere 8 sefer yapacak. Ada Ekspresi, ilk etapta Arifiye, Sapanca, İzmit, Gebze ve Pendik istasyonlarında hizmet verecek. 


Ne kadar ücret ödenecek?


Adapazarı-Pendik hattında çocuk ve 65 yaş üzeri yolcular 8 liraya, genç, öğretmen, 60 yaş üzeri ve gidiş-dönüş bileti alanlar 13 liraya, indirime tabi olmayan yolcular ise 16 liraya seyahat edecek. 


İzmit Garı'ndan Arifiye'ye seyahat eden Arda Avran, gazetecilere yaptığı açıklamada, treni epey beklediğini belirterek, 3 yıldır ulaşım için karayolunu kullanmak zorunda kaldığını söyledi. 


İzmit'te ikamet edip Adapazarı'nda ticaretle uğraştığını dile getiren...